maanantai 1. maaliskuuta 2010

The big shopping center


Maanantaipäivä Marbellassa kului yltiökivoissa merkeissä: La Canada shopping centeriä kiertelemässä. Se paikka oli ihan jäätävän kokonen, en oo ikinä käyny yhtä isossa ostoskeskuksessa. Hinnat oli oikeastaan samaa suuruusluokkaa Suomen hintojen kanssa, kengät tosin sain mukavan halvalla. Oli hauskaa kun joka puolelta tulvi kivoja vaatekauppoja joiden nimet olivat blogittamisen johdosta hyvinkin tuttuja.. 

Oli hauskaa kierrellä pitkin kauppakeskuksen käytäviä kun about joka toisen kaupan kohdalla pystyi sanomaan et oon vähintään kuullu siitä ennen. Yllättävissä tilanteissa ja paikoissa blogittamisesta voikin olla hyötyä.

No, mut jos en enää höpisis turhanpäiväsiä vaa esittelisin ne yltiökivat löytöni. Ensin pari kivaa juttua korupuolelta:

Korvikset: Bijou Brigette, ~4e,

Hauskat jätteisot riikinkukkakorvakorut herätti kummastusta muissa perheenjäsenissä mun mä tykästyin ja nopeesti. Nää näyttää tosi kivoilta aukinaisten hiusten seassa, ne ikäänkuin puoliks hukkuu sinne.

Kaulakoru: Dorothy Perkins: ~5e

Pähkäilin muutamaan otteeseen et otanko tän saman korun valkoisena vai limenvihreänä, mut äidin mielipide valkoisesta "mummouden alkuna" toi voiton limelle. Toi on suht massiivisen kokoinen kaulakoru, eli ei vaadi seurakseen mitään muita erikoisia ripellyksiä. Tykkään <3

Dorothy Perkinsiltä löysin myös kivan kesämekon joka näkyykin pari postausta aiemmin siinä rantakuvassa:


Mekko: Dorothy Perkins, ~10e

Suloinen röyhelöruutuhellemekko tarttui mukaan pienten epäröintien jälkeen. Mekko kun on aavistuksen liian lyhyt eikä näin ollen sovellu käytettäväksi ainakaan ilman sukkahousuja. Mut aattelin, et jos nyt jätän tän mekon Espanjaan enkä ota sitä kotiin niin kesähelteillä harmittaa ja lujaa. Pitää siis käyttää tuota paljastelunsuojashortsien kanssa, mikä antaa hyvän syyn ostaa uudet kivat shortsit..köh köh...

Kahdet kengätkin päätyivät kassan ja matkalaukun kautta kotiin kaupasta, jonka nimeä en älynnyt pistää muistiin. Siellä oli kuitenkin kaikki kengät alennuksessa, myös mun mukaani nappaamat ihanuudet:

Saappaat: 15e

Aivan mahtavanupeanmielettömänihanat polveen asti ulottuvat mokkasaappaat - VIIDELLÄTOISTA eurolla. Kuka olisi kävellyt tällasen tarjouksen ohi? Nää on korkeimmilla koroilla varustetut kenkäni ikinä (11cm), mut onneks toi korko on suht tukeva niin pystyssä pysymisen todennäköisyys kasvaa. Haluan kevään ja loskattomat kadut millä uskaltaa kävellä.

Nilkkurit: 15e

Namnamnam, eikös vaan? Näitä nilkkureita oli siellä kaupassa varmaan kymmenessä eri värissä, joten tuotti HIUKAN vaikeuksia päättää et mitkä lähtee kotiin. Valkkasin sit vihreät sen perusteella, et todennäköisesti en ikinä tän jälkeen tulis löytämään yhtä halvalla yhtä hyvin jalkaan sopivia nilkkureita näin harvinaisessa värissä. Koron mokkanahkapäällyste vähän pelottaa, en haluu et se kuoriutuu pois niinku monissa mun kengissä on käyny. Säästelen siis näitäkin sinne loskattomille ja hiekattomille kevätkaduille.

Näiden kaikkien lisäksi tein vielä elämäni upeimman takkilöydön, joka on jotain niin mieletöntä että se ansaitsee ihan oman postauksensa. Se on yksi niistä vaatekappaleista, joita ei ole ostettu vain siksi että se olisi ollut "kiva". Se ostettiin rakkaudesta.

No, mitäs tykkäilette näistä?

7 kommenttia:

Hepa-Neiti kirjoitti...

MOlemmat kengät ovat ihan sairaan hienot!! Ja halvat!! Nyt vaan niitä kuivia kelejä odottelemaan..

Jenna kirjoitti...

En tiennyt, että Topshop löytyy espanjastakin:D Tai no, missä se ei olisi..

Niina kirjoitti...

IHANAT vihreät nilkkurit... 8) Voin uskoa että on ollut vaikeuksia :)

Ja mä hihittelin ihan samalle asialle tutkaillessani Tallinnan Rotterdamin ostoskeskuksen tarjontaa: Pull and Bear, Stradivarius... :) Nimet on bongattu blogeista aika useasti.

Roosa kirjoitti...

Hepa-Neiti: Olisin voinu ottaa sieltä samasta kenkäkaupasta vielä moooooooooonta muutakin paria, mut hitto ku matkalaukut on rajallisen kokosia..

Jenna: Mäkin olin suhteellisen yllättynyt :D Se on vähän niinku H&M, mikä myöskin löyty tuolta La Canadasta..

Niina: En olis varmaan uskaltautunu mihinkään kauppoihin sisälle ilman etukäteistietoa :D

bubble kirjoitti...

Noi vihreät kengät, nam - ja ihan sun näköset :)

Ootan innolla takkipostausta! Oon ite ettinyt kivaa pitkää takkia keväälle ja ootan Asokselta pakettia saapuvaksi, joten on varsin ajankohtainen asia..

Maya kirjoitti...

Ihania kenkiä ja mekko on kyllä myös tosi kiva!

purr kirjoitti...

Upeita kenkiä molemmat! Kelpaisi kyllä minullekin, varsinkin nuo vihreät kaunottaret <3____<3