torstai 18. helmikuuta 2010

Paljastuksia opiskelijan elämästä

Kuvituksena päivän asua, joka ei liity postauksen aiheeseen mitenkään. Paitsi ehkä niin, että se teki tästä päivästä edes pikkusen hyvän. Poseerausten tason syy paljastuu loppupostauksesta.

Mä oon uupunut. Niin väsynyt ja loppuun kulutettu kuin ihminen vaan voi olla. Mä en kykene iltaisin enää nykyään tekemään mitään muuta kuin istumaan sohvan nurkassa ja syömään suklaata. En oo tehny ruokaa moneen päivään enkä näin ollen postauksiakaan. Energiaa ei riitä mihinkään. Kaikki kauniit aurinkoiset talvipäivät menee ihan ohi kun niistä ei ehdi nauttimaan.


Tähän kaikkeen on harvinaisen hyvä syy:
   Mun koulupäivät on nykyään kymmentuntisia
   Mulla on vasemmassa sääressä penikkatauti ja se sattuu
  Tilastotieteen harjotustöiden laskut vie kolme tuntia per lasku eikä kukaan jaksa matematiikkaa niin kauaa putkeen
Tiedostusvastaavana toimiminen onkin isompi juttu mitä luulin
Mun to do -listalla on parikymmentä eri kohtaa
Mulla ei oo keltaista mekkoa eikä täällä oo lämpötila plussan puolella

Mä en montaa päivää jaksais tätä enää, joten luojalle kiitos ensi viikosta.

Hame: H&M
Raitapaita: Kirppis
Vyö: H&M

Ensi viikoksi lähden siis vihdoin ja viimein äidin ja siskojen kanssa Espanjan etelärannikolle lomalle. Mä haluan vaan maata uima-altaalla, käydä kaikissa ihanissa hoidoissa, juoda drinksuja ja shoppailla itseni väsyksiin. Näiden ajatusten voimalla jaksan sunnuntaihin asti.

Muita koulu-uupumuksen kaatamia?

3 kommenttia:

Hepa-Neiti kirjoitti...

Voihan sinua.. :( koita jaksaa vielä vähäsen niin pääset rentoutumaan! Ihan mahtavaa ois nyt päästä lämpöseen köllöttelemään!! :)

Jenna kirjoitti...

Täällä on myös yksi :/ meil on kanssa ihan liian pitkiä päiviä ollut ja sit kahden viikon päästä on kolme tenttiä tulossa, kaksi esseetä pitäis tehdä ja kaiken muun lisäksi vielä tehdä puu/metallityöt loppuun. Huoh. Tällä viikolla on onneksi ollut vähän "vapaata" ja sit parin viikon päästä mäkin pääsen reissuun onneksi

KOITA JAKSAA!:)Kyllä se kesäkin sieltä pian tulee..

bubble kirjoitti...

Käykö työ- ja talviuupumus? Huok, loma tekis hyvää, mut eipä taida moista olla näkyvissä ennen kesää :( Paitsi pääsiäisen muutama päivä. Onneksi on viikonloput sentäs. Ihanaa ja RENTOUTTAVAA lomaa sulle!!