tiistai 2. helmikuuta 2010

21-vuotias Minni täällä hei

Voi elämä sentään mä en jaksa näitä arkipäiviä. Luentoja/koulua on liikaa (maanantaina 10-18.30 ja tänään 10-17) ja sit kotona odottaa sata miljoonaa asiaa jotka pitäis hoitaa. Yhdellekään hommalle ei toisaalta oo dedlinea, mut just sen takia en saa tehtyä mitään. Aaarhgt, haluun viikon kahdeksan ja Marbellan.

Mut nappailin tänään vähän kuvia Tukholman hurjista kolmesta ostoksesta ja vitsit etenkin noista naamakuvista tuli hyviä! Siis laadultaan, ei kuvattavan ansioista Jättikiitos vielä Veeralle ja Kristiinalle kameravinkeistä joiden avulla tajusin et hei, pokkaristakin voi saada irti vaikka mitä. Kaiken muun osasin melkeinpä muokata siedettävästi mut tummia silmänalusia en vielä osannut taikoa pois. Joten siis, ignore.

Mekko: 17e

Voi apua mä ostin Tukholmasta kolme juttua ja unohdin jo et mistä tää yks on! No, jostain niistä vain Ruotsista löytyvistä kaupoista kuitenkin. MQ:sta kenties? No anyway, harmaan samettimekon näkeekin päällä edellisessä postauksessa. Tossa on vuorena (vuorina? täh?) ihan jotain tavallista kangasta nii ei nouse mekon helma ylöspäin kuten pelkäsin samettikankaissa mekoissa käyvän. Ei tuu vilauteltua sitte muuten ku sen piilohalkion takia joka tuon mekon etuosassa on..


Rusettipannat: 6e/kpl, Monki

 
Näitä oli etukäteen hehkutettu parissakin blogissa mutta mä ihastuin näihin vasta paikan päällä. Ja koska Monki oli viimeinen kauppa missä käytiin JA koska olin näitä ennen ostanu vaan ton mekon niin ostaa päräytin (?) sitten noi molemmat. En ikinä osta samasta jutusta kahta eri väriversiota mut kerrankos sitä nyt kun molemmista tykkään ihan hurjasti. En ehkä näytä noi päässä siltä kaikkein uskottavimmalta yliopisto-opiskelijalta mut mulle pukeutumisella leikkiminen on paljon hauskempaa puuhaa kuin uskottavana opiskelijana esiintyminen.
Mitäs tykkäätte mun Minni Hiirulaisistani?

12 kommenttia:

Hepa-Neiti kirjoitti...

Ihanat on Minnit :)

Veera kirjoitti...

Hii! Hei mahtavaa, jos meidän vinkeistä oli apua. Tosi hyvältä todellakin näyttää nassukuvat.
Hyvä hyvä!! :)

Roosa kirjoitti...

Hepa-Neiti: <3 :)

Veera: Vielä kun oppisin taikomaan nuo tummat silmänaluset pois niin hyvin menisi :D

Veera kirjoitti...

onko sulla joku kuvankäsittelyohjelma käytössä? Pitäiskö mun tehdä joku tutoriaali aiheesta blogiini? :D

Roosa kirjoitti...

Veera: Tee ihmeessä, kai ne perussäädöt on about kaikissa kuvanmuokkausohjelmissa :) On mulla joku kokeiluversio käytössä, mut mietin vielä et minkä hommaan oikeesti oikeesti :)

mirella kirjoitti...

Ihania pantoja. Oon niin kade tuosta mustasta rusettipannasta, mut ehkä niitä ois tullut siihen mennessä lisää sinne monkiin, kun mennään ehkä parin viikon päästä sinne lahjakorttiristeilylle.
Ja tulipas hyviä kuvia. Käytitkö sitä suklaapaperivinkkiä hyväksi?

Riikka kirjoitti...

Minni-Roosa näyttää tosi hyvälle!!

Riikka kirjoitti...

hyvältä? :D

ravenwaves kirjoitti...

Söpöt Minnit ^__^ Ja voi luoja muistan tuollaiset kamalat päivät, jolloin on vain luentoa luennon perään. Onneksi se tässä graduvaiheessa hieman rauhoittuu.

Roosa kirjoitti...

mirella: Käytin mutta ei noilla valotus(?)asetuksilla se salama sitten ees välähtäny ollenkaan :D

Riikka: Molempi parempi! :D

ravenwaves: Odotan sitä innolla.. Tai tulis nyt ensin ees kesä.

emmi kirjoitti...

Ihana mekko ja pannat!

Christina kirjoitti...

Ihania juttuja! :) Noi rusettipannat on ihan ylisöpöt!