sunnuntai 20. joulukuuta 2009

Hän pakkasi mukaansa muutaman, mutta ei läheskään tarpeeksi

Oon aivan ylifiilareissa tästä lomasta. Oon tähän mennessä syöny jo varmaan sata kiloa suklaata ja nukkunu ihan liian paljon. Tulin siis viettämään joululomaa tänne kotikotiin lumen, pakkasen ja kaloreiden maailmaan. Toivottavasti muistan postaillakin aina silloin tällöin, en oo kauheen hyvä tässä tietokoneella istumisessa kun oon kotikotona.

Mutta jaarittelusta asiaan. Mä en osaa pakata. En oikeesti, en ollekaan. Mä pakkaan joko liikaa tavaraa tai aivan liian vähän, ja tällä kertaa vaaka kallistui tuohon jälkimmäiseen. Mulla on mukana sen verran vaatteita että niistä sää ehkä hädin tuski viisi erilaista asukokonaisuutta ja oon jo nyt kyllästynyt jokaiseen niistä. Mulla on mukana vaan yks hame eikä ollenkaan korollisia kenkiä. En kestä. Ja mä aion olla täällä vielä ainakin pari viikkoa ellen kauemminkin. Miten ihmeessä mä kestän koko tän ajan ilman että mun pää hajoaa vaihtoehtojen vähyyteen?!

Tänään päällä oli asuvaihtoehto numero kolme:

Image and video hosting by TinyPic
Neulemekko: H&M
Pilkkusukkikset: H&M
Keltaiset sukkikset: Seppälä
Helmet: ?
Saappaat: Kirppis

Sulkapanta: H&M

Yhyy mä rikoin noi mun pilkkusukkahousut tänään ja nyt se reikä isonee koko ajan. Pitänee jossain vaiheessa metsästää ne pikkupilkkuisemmat yksilöt mut tykkään kyllä noista ehkä enemmän. Toivotaan siis että reikä pysyy kuosissa eikä lähde leviämään. Näytän noissa kyllä vähän dalmatialaispantterilta mut hei, se on ihan okei.

Ajattelin yrittää kestää tän mun vaatekriisini kanssa ainakin alennusmyynteihin asti ja sallia sitten sieltä itselleni muutamia kivoja juttuja. Kirppikset pitää myös ehdottomasti kiertää, pitkästä aikaa. Ja ilmottelen kyllä sitten heti tänne ku tuntuu että kyllästyn kuoliaaksi + pyydän teiltä apua uusien vaihtoehtojen keksimiseen.

Mutta, mielipiteitä asusta? Ylileijona kenties? Ja vinkkejä pienen vaatevaraston kanssa pärjäämiseen otetaan myös vastaan!

7 kommenttia:

Peps kirjoitti...

Hyvältä näyttää. Mulla on itelläni samantyyppiset sukkahoususysteemit, paitsi että tausta on musta ja pallot keltaisia:)

Mirette kirjoitti...

ihana yhdistelmä toi keltaiset ja pilkkusukkikset!:)

Hepa-Neiti kirjoitti...

Ei todellakaan ylileijona kun ihana asu!! :)

heini kirjoitti...

kiva asu:-)<3

Jenna kirjoitti...

Ihana asu:) Mäkään en osaa pakata, mutta otin taas liikaa kamaa mukaan. Esimerkiksi viidet kengät. Tähän saakka olen käyttänyt kaksia. :D

Sirpa kirjoitti...

hYVÄLTÄ NÄYTTÄÄ!

Itse pakkaan aina mukaan nahkaleggarit ja muutaman tunikan, niillä pärjää aina =)

Roosa kirjoitti...

Peps: Kuulostaapas jänniltä sukkahousuilta! Mun pitäis seuraavaks koittaa tätä yhdistelmää sinisten sukkahousujen kanssa mutta hitto ku ei sattunu mukaan :/

Mirette: Looklet anto inspiraatiota ;)

Hepa-Neiti: Sukkikset ja mekko oli sattumalta ihan samaa sävyä niin mätsäs kyllä kivasti yhteen :)

Heini: <3

Jenna: Vitsit miksen mäki pakannu liikaa, olis helpompaa :D Mut joo ei liiallisen tavaramäärän kans kulkeminen busseillakaa kyl herkkua oo..

Sirpa: Oi nahkaleggarit <3