maanantai 7. syyskuuta 2009

Tää tyttö tykkää

Oon nyt viime aikoina löytänyt pari aivan loistotuotetta kosmetiikan (?) saralta. Haluisin esitellä ne teillekin, jos vaikka jollekin joskus tulee tarvetta tällaisille tuotteille. Ei mitään piilomainontaa, ainoastaan tyytyväisen käyttäjän kokemuksia.

Ensimmäisenä ihan paras tukkajuttu EVER:


KC professionalin colormask (piti oikeen googlettaa onko toi muka oikein kirjoitettu, mut se on amerikanenglantia toi color) on siis kyseessä. Toi on "sävyttävä ja korjaava hoito värjätyille hiuksille", eli toisin sanoen värin hehkua&voimakkuutta takaisin tuova töhnä. Punainen väri kun tuppaa karkaamaan hiuksista tosi nopeeta (ainakin mulla itellä) nii tää on loistotuote sitä estämään. Mä käytän tota hoitoaineena kerran viikossa, pidän päässä puolisen tuntia kerrallaan. Kattokaa nyt hei minkä väristä tää on!


Musta on hauskaa, että oransseille hiuksille on oma tällainen hoitomönjä eikä tarvii käyttää punaisille hiuksille tarkoitettua. Tätä samaa mömmöä (käytän positiivisia ilmauksia eikö?) saa vaaleanruskeille, ruskeille, vaaleille, vaalean harmaille sekä punaisille hiuksille tän kuparisävyn lisäks.

Toi on kunnon tavaraa, tarttuu oikeesti tukkaan tosi hyvin. On siis niin voimakasta väriä, et sitä levitettäessä tulee käyttää kumihanskoja ja suojata paikkoja ettei väri tartu muualle kuin mihin pitäis. Mulla sitä on jo lavuaarissa ja vessan lattialla aika tiukassa.. Hinta oli muistaakseni about 14e puteli, ja mä epäilen et kerta/viikossa tahdilla toi riittää mulle n. 2 kuukaudeks. Joka sentin arvosta tavaraa!

Ja sitten se toinen tuote. Keltään ei varmaan oo menny ohi mun ihanat selluliittipanikoinnit kesän alussa? No, mutta nyt oon alkanu projektiin "reisikriisitön kesä 2010" ja tää geeli saa luvan auttaa mua tässä tavotteessa:


Garnierin bodytonic on siis tää supertuote. Tää OIKEESTI TOIMII. Eihän nää selluliittimönjät yleensä mitään tee, mutta tää ihan aikuisten oikeesti tekee. Senttejä en oo mitannu (koska se on naurettavaa), mutta iho on selkeesti sileempi ku ennen. Lisäks tän laittamisen jälkeen iho kihelmöi hassusti seuraavat puoli tuntia eli ihan tuntee kuinka jotain tapahtuu. Hintaa en nyt millään muista, mutta alle kympin? Vitosen ja vähän päälle? Sen verran vähän kuitenkin että aion varmasti ostaa tätä putelin jos toisenkin. Ja ensi kesänä reisikriisi on ratkaistu liikunnan, ruokavalion ja tämän avulla. Tai parempi ainakin olis.

EDIT:// Colormask siis Fanlettistä ja Garnier Sokokselta.

Onko teillä jotain (hius/naama/vartalo) suosikkimömmöjä joita ostatte aina vaan uudelleen ja uudelleen?

Ps. Toistelkaas sanaa mömmö. Suujumppaa.
Terveisin: tuleva puheterapeutti

10 kommenttia:

Maria kirjoitti...

Heipä hei! MIstä olet ostanut tuon color maskin? Haluaisin pikkasen vahvistaaa luonnollista väriäni, niin ostaisin ruskeana. Mutta siis mistä ? :D

Roosa kirjoitti...

Maria: Kiitos kun muistutit oleellisen tiedon puuttumisesta tekstistä :D Se on siis Fanlettistä :)

Jenna kirjoitti...

Pitäätkin testaa tota selluliittimömmöö :D Kiitos vinkistä.

tipitii kirjoitti...

Alko muakin poltella toi selluliittimössö... Täytynee kokeilla ;)

-T- kirjoitti...

Tota garnieriahan on pakko alkaa käyttää kerta toimiin!! =))

Roosa kirjoitti...

Jenna: En vanno että toimii kaikilla mun toimi ainakin mulla ;)

tipitii: Toivottavasti pelittää muillakin ku mulla!

-T-: ^ :D

L kirjoitti...

Joo, mä luotan Paul Mitchelliin melkolailla kaikkien hiusmömmöjen (paitsi shampoo ja hoitoaine) suhteen. Taitaa olla just niistä tulossa postauskin tänään ;)

Roosa kirjoitti...

L: Mä en käytä melkein mitään muuta ku shampoota&hoitoainetta :D Plus sitte semmosta hassua suihketta joka silottaa pörröpehkon. Vihaan Turun vettä joka sähköistää mun tukan :(

Anonyymi kirjoitti...

Hey, paljonko oli tuon garnierin hinta suunnilleen? :--)

Roosa kirjoitti...

Anonyymi: Yhyy ku mä en millään muista :( Mielestäni kuitenkin jotain kympin luokkaa?