maanantai 21. syyskuuta 2009

Purkautuminen

Iskeekö teihin muihin ikinä treeninjälkeisvitutus? Muhun iski tänään ja rankasti.

Olin siis ensin tunnin tanssimassa ja sitten vielä tunnin lihaskuntoa kohottamassa. Vettä kului litra, kaloreita varmaan miljoona. Kaks tuntia putkeen ei nyt ollut mitenkään YLIrankaa, mutta niiden jälkeinen pukeutuminen oli.

Miksi oi miksi mä en ikinä älyä pukeutua jumppapäivinä johonkin muuhun ku saatanan keksintöön nimeltä sukkahousut? Kuvitelkaa: oot jumpannu kaks tuntia ja hikoilet ku pieni possu. Sit pitäiskin polkea kotiin ja ainoot vaatteet (siis jumppavaatteiden lisäksi [joissa tulee kylmä]) mitkä sulla on mukana on VILLAPAITA, VILLASHOTSIT JA PAKSUT SUKKIKSET. Siinä sitten istut ja ähkit ja puhiset ja kiroilet ja kiskot niitä saakelin sukkahousuja jalkaas. Ja sit vielä heität kaiken ton päälle niinkin hengittävän vaatteen ku nahkatakki. Ettei vaan tuu vilu ku polkee. Ääliö.

Kapuat rappuset ylös kolmanteen kerrokseen ja tajuat että jos ne asukuvat ottais nyt samalla ku kengät on jalassa. Ei niitä sitte uudestaa kuitenkaan jaksa jalkoihin tunkea.

Otat kuvan. Ja toisen. Ja viidennen. Kymmenennen kohdalla alkaa vitutus nousemaan, 20:nennen kohdalla se on jo huipussaan, miks hitossa joka kuvassa on JOTAIN pielessä? Kengät ei näy, naama on yhtä kuin perse ja kädet on ääliösti. Valaistus on hanurista, paita koko ajan rutussa. Heittelet seinää kirosanoilla ja lopuksi kengilläsi. Vitut tästä.

Syöt ja verensokerisi palautuu normaaliksi. Energiaa ei enää löydy uuteen asukuvaussessioon joten päätät tyytyä väsymysvitutuskuviin. Ja nyt saatte tyytyä tekin:

Ja mikä perse näitä kuvia nyt vaivaa?! Täällä sisällä on varmaan sumua. Tai sit mun korvista tulee savua ku mä kiehun.
asuuu 008

asuuu 013

asuuu 002
Villapoolo: H&M
Shortsit: Kirppis
Rintakukka: H&M
Korkkarit: Huuto.net

Kiitän, kuittaa, pyydän anteeksi ja poistun takavasemmalle mutustelemaan greippiä. Se poistaa kuona-aineita. Ja maistuu ihan kompostilta.

13 kommenttia:

norppa kirjoitti...

Kyllä! Tosin ihan kamalan kokemuksen koin uinnin jälkeen. Saunapuhtaana ei huvita pukeutua tasan muuhun kuin lököhousuihin. Niin farkut kuin legginssit ovat osoittautuneet huonoiksi vaihtoehdoiksi x)

Hepa-Neiti kirjoitti...

Oih, toi on ehkä kamalinta mitä on!! parhautta on vetästä päälle vaan jotku lörttö systeemat jumpan jälkeen. Itekin aina saunon ja suihkuttelen salilla pitkän kaavan mukaan niin voi sitä jälkihien määrää...ja sitten kun pitäis äheltää päälle jotain jätesäkkiä kireämpää niin ei vaan suju ei!

bubble kirjoitti...

Mä ihan tietosesti lähden treenipäivänä liikenteeseen löysähköillä housuilla. Jos on talvi, niin ne saa kotiin lähtiessä vedettyä treenikamppeitten päälle :) Lämpimällä ilmalla tosin kuljen kotiin ihan vaan niissä treenihousuissa. Käyn siis kotona aina vasta suihkussa, koska yleensä pyöräilen treeneistä kotia ja siinä ehtis tulla taas hiki..

Maria kirjoitti...

:) Näytät kuvissa kauniilta ja hiuksesi ovat muuten ihanat!!
Maria

Jenna kirjoitti...

Iloitse kuitenkin siitä, että jaksoit urheilla :)

Ence kirjoitti...

En näe vikaa kuvissa, etenkään keskimmäisessä. Se on loisto! Eli hymyä huuleen ja lisää tuollaisia kuvia ;)

Riikka kirjoitti...

Mä otan aina jotkut lökövaatteet mukaan kun menen urheilemaan suoraan kaupungilta tai koulusta, ettei tarvii sitten sen jälkeen pukea mitään tiukkoja farkkuja.

Ja jos en jaksa raahata vaihtovaatteita mukaan niin sitten mietin jo lähtiessä mitkä olisi helpoin pukea urheilun jälkeen.

Joskus ehkä mietin liikaa :D

fudge kirjoitti...

Ihana teksti!! ;D Iltanaurut hoidettu, kiitos siitä!

Roosa kirjoitti...

norppa: Haluun oman kotikuntosalin, jumppaohjaajan, jumppasalin sekä saunan :D Ei siirtymisongelmaa!

Hepa-Neiti: Ja sit ku kuitenkaa kouluu et haluis pukeutua lökövaatteisiin ku en muutenkaa sellasia käytä :/ Voi vaikeus.

bubble: Mä käyn kans kotona suihkussa ku tuolla ei mun mielestä ees oo suihkuja :P Tai toisessa on, mut ehkä mä nyt mieluummin käyn omassa suihkussa :)

Maria: Oi kiitos, fiilis ei sitten onneksi välittynyt kuviin asti <3

Jenna: Tää oli päivän paras kommenttti, kaiken kurjuudenkin keskellä tuli sentään kulutettua hitosti kaloreita :D

Ence: Mut mä oon siinä ihan ruttunaama :D Ja huomenna on sitte taas parempi päivä, ei voi olla kahta ruttua peräkkäin. Ei voi.

Riikka: Mä en just jaksais raahata vaihtovaatteita ku jo noiden jumppavaatteidenkin raahaaminen on ihan tuskaa :D Mun pitää SELKEESTI ostaa uus, iso ja hieno jumppalaukku..

fudge: Ole hyvä, huumorimielellä on parempi mennä nukkumaan :D ;)

NooranElämää kirjoitti...

Ja kaikesta huolimatta asu on todella onnistunut! :) Näytät kauniilta.

Josse kirjoitti...

suosittelen hunajapomeloa, nam 8)

tipitii kirjoitti...

Mä onnistun kanssa aina mokaamaan ton reeneihin pukeutumisen. Tai siis pukeutumisen sen jälkeen. Nyt kun olen muutaman kerran hallille autolla lähtenyt, olen suosiolla laittanut jalkaan läpsyt ja jumppavaatteet kera hupparin. Varmasti tyylikäs näky... ;)

Joa kirjoitti...

Hih, oli pakko vähän nauraa tälle postaukselle. Kaikki tuo on vaan NIIN totta. On se aina yhtä ihanaa lähteä latinoksen jälkeen polkemaan kotiin KUORItakissa, joka hengittää yhtä paljon kuin linoleumlattia. ;)