tiistai 7. huhtikuuta 2009

Eläimiä ja laivaa (Nooan arkki?)

Nyt alkaa menee noi otsikot jo vähän yli, mut minkäs sille voi ku oon nii luova, hah.

Olen varsin koukuttunut Ebayihin, oon viettäny siellä jo monia tunteja tässä viime päivien aikana. Mitään ei ole vielä päätynyt huudettavaksi asti, mutta kyllä tuolla kirjanmerkeissä kuudet kengät majailee ja odottelee kohtaloaan..

Eilisen päivän vietin mm. näin:


Hih, on se hassua kun koulunkäyntiin kuuluu muun muassa eläinten leikkelemistä paperista ja niiden liimailua pahville. Ihan ku olis jossain ala-asteella taas. Ei vaan, noi tulee meen päiväkotiryhmälle jolle mennään vetämään parit toimintatuokiot. Mut voisin kyl niiden tuokioiden jälkeen omia noi eläimet vaikka itelleni.

Tänään tunsin itseni varsinaiseksi purjehtijachampioniksi ja heitin päälleni kasan seilorikamaa. Tai ainakin mun mielestä tästä tulee sellaiset fiilikset:

Raitapaita. Citymarket (jep :D)
Hame: Vero Moda
Vyö: Kirppis
Sukkikset: Seppälä
Kengät: ?

Vyö on uusi, kirppislöytöjä viime viikonlopulta sekin. Pitäis tehdä siihen yks reikä lisää nii olis just oikeen kokonen. Ja onhan siellä jo tarpeeksi lämmin ballerinoille, onhan? En ole vielä astunut ulos ovesta joten en voi tietää. Laitan sitten illemmalla editiä ja kerron kuinka pahasti jäädyin.

EDIT:// En laittanutkaa ballerinoja, oli hieman takkiongelmia.

Päätin muuten niin että laitan isompia kuvia vasta sitten kun opin käyttämään Flickriä kunnolla. Tinypicillä kun tulee niin kauheeta suttua noista kuvista.

5 kommenttia:

ninnananna kirjoitti...

oih! Älyttömän ihana vyö. :)

*~SL kirjoitti...

Kiva asu

anette kirjoitti...

Hrrr eihän näillä ilmoilla vielä t-paidalla tarkene (siis vaik onki tietty ulkotakin alla:D)! :o Tai ainakaan mä en tarkenis...

Ballerinat on söpöt. :)

SBY kirjoitti...

Ihana seilori;)

Roosa kirjoitti...

ninnananna: Kiitos! :)

*~SL: Kiitos myös sulle ;)

anette: Mulla on käsistimet :D Eli laitan aina pyöräillessä käsiin takin alle säärystimet. Hyvin toimii eikä tuu vilu! :D

SBY: Kiitoksia sinä salaperäisyys ;)