maanantai 23. maaliskuuta 2009

Yhteiset pöksyt

Arvontaan ehtii vielä osallistua vähän päälle vuorokauden! Antakaa palaa! :D

Shoppailu ei nyt sujunu ihan niin hyvin ku olisin toivonu. Ei oikeen vastannu noiden kauppojen valikoimat nettikaupan tarjontaa (mikä nyt oli ihan odotettavissa), joten kumpaakaan H&M:n juttua ei löytynyt. Ginan mekko näytti henkarissa ihan ällömöllöltä, joten en jaksanu edes sovittaa sitä. Jaksamiseen saatto vaikuttaa se, että en mä hitto vieköön osaa vieläkään valita oikeita kenkiä shoppailuun. Multa löytyis vaikka mitä saappaita, maihareita ja jopa kumisaappaat mut ei ku meikä laittaa päällensä tämmöstä:

Normi teeppari: H&M
Leopardihame: H&M
Sukkikset: Seppälä

Kukka: H&M
Kengät: Kirppis

Baskeri: ??

Onneks tykkäsin muuten mun asusta tosi paljon niin ei paljoo haitannu parit rakot varpaissa. Oikeesti toi asu olis ehkä kaivannu seurakseen semmosta tosi isoa ketjukaulakorua, mis olis paljon ketjuja, eikä tota kukkaa. Ja on muuten aikas ihanaa et sukkahousuilla tarkenee tuolla ulkona jo ihan hyvin, kevät tulee!

Ostokset jäi siis tosiaan aika vähäisiks ku keskityin ettii niitä värikkäitä korkkareita mitä en sitte ees löytäny.

Sukkikset: Seppälä, 5,95e
Korvikset: Vero Moda, 5,95e

Ripsentaivutin: Lindex, 4,95e


Uudet valkoiset sukkikset niiden rikkoontuneiden tilalle. Hiton pyörä ja hiton liukas tie = hiton kipee polvi ja hiton rikkinäiset sukkikset. Korvikset on namnam. Ripsentaivuttimen sain ilmaseks ku ostin pinnejä ku mulla oli 5 euron alennuslipuke sinne. Käykää kaikki tulostamassa täältä omanne!

Printtiteeppari: H&M, 7.90e

Tyttömäisiä ilmapalloja, henkäyksen ohut kangas, ah! Ihan täydellinen kesäpaita.

Ja sitten vielä bonus. Taneli löysi itelleen ihan sikamegahienot farkut ja meikä aikoo kyllä taatusti pölliä ne kerran jos toisenkin. Miten ihmeessä meillä voikin olla ihan sama koko niin pituudessa ku lantiollakin (edit: siks että mulla on iso perse ja tanelille lyhkäset jalat)! Boyfriendini, olkaa hyvä:


Tuntuu aika kivalta ku sai ihan ilmaseks housut. Vitsit mulla on tyylikäs mies.

Onko teillä boyfriend-farkkuja/mitä mieltä ootte niistä?

Ps. Täällä sataa ihan taivaan täydeltä lunta, unohtakaa kevät. Ärsymörsy.


Pps. Blogin eka video, hah!

12 kommenttia:

Riikka kirjoitti...

Mäkin kävin tänään hm:ssä, ei näkynyt niitä kenkiä :/
En voisi ikinä käyttää poikakaverini farkkuja, se on niin paljon mua pidempi! Harmi..

-SL kirjoitti...

ihanat korvikset ja kiva t-paita

Roosa kirjoitti...

Riika: Tanelikin on mua about 15 senttiä pidempi ja silti sil on yhtä pitkät jalat ku mulla :D Ja ne on viel netistäki loppu ne leopardit mun koossa höh :(

*~SL: Pitää laittaa vielä kuvaa paidasta päällä, se on niin täydellinen kevätpaita ettei mitään rajaa :)

Jenna kirjoitti...

Ihanat korvikset! :)

Hiton lumisade on vallannut koko Turun.

anette kirjoitti...

Meilläkin oli keltanen ovi! :D Eikä asuitteko jossain ihan meidän yläpuolella, meidän parvekenäkymäkin oli ihan samanlainen ku tos videos (paitsi alempaa)! Tai sit jossain ihan viereises talos.. Te asutte varmaan jossain neljännes kerrokses, eikö teitä yhtään vituta mennä ne rappuset aina niin korkeelle? :D No ehkä oon ite vaan tosi laiska ku kokisin sellasen ihan kauheena, tokaankin kerrokseen oli ihan tarpeeks kapuamista. :D Joo, tää ny ei taas liittyny mihinkään....

Kiva toi HM:n paita. :)

Pupu kirjoitti...

Hyvä tietää, että Seppälästä saa valkosia sukkiksia:) Tokihan aina voi tilata eBaysta;) Ja söötit korvikset! Ite oon umpeuttani kaikki korvareikäni, vähän kyllä harmittaa, pitäs varmaan aukasta uuelleen...

Heh, meilä on avokin kanssa 30cm pituuseroa, mutten kyllä muuteskaan oo farkkuihmisiä:)

Riikka kirjoitti...

Toi ilma on jotain ihan hirveää. :( Mäkin jo ehdin kuvitella että vihdoin vois jo kulkea liukastelematta ja vähentää vaatetta, mutta eipä näytä onnistuvan kun vieläkin vaan sataa lunta.

fudge kirjoitti...

Siis toi ilma on niin masentava :( Mihin se kevät katosikaan? Ihana asu, ittekin tilasin tos leohameen, mut liian isossa koossa, niin meni palautukseen...

Anonyymi kirjoitti...

Tuo t-paita on tosi söpö:)

Alma kirjoitti...

Noihan sopi sulle ihan hyvin noi farkut. Just kesällä ainakin sellaiseen rentoon lookiin. Hitsit, kun mun poikkis on mua 25 cm pidempi.:( Ja kuten PL totesi myös, ni mäkään en oo farkkuihmisiä. Ehkä pari kertaa viikossa eksyy sellaiset päälle.:)

Ja toi teeppari on ihana! Sä löydät hienoja printtipaitoja Henkalta. Vieläkin muistan sen sun metsäpaidan, nam.

Anonyymi kirjoitti...

No joo, voishan se kevät jo pikkuhiljaa tulla... :/
Noi H&M:n printtipaidat on aivan ihania; oon jo jonkin aikaa katellu niitä ja varmaan jossain vaiheessa on pakko mennä haalimaan sellanen itelleni. :)
Oon nyt muutaman viikon kytänny tätä sun blogia ja ei voi muuta kuin kehua! Sulta löytyy ihania asuyhdistelmiä ja lisäksi osaat tehdä todella hyviä ja kiinnostavia postauksia. Jatkathan samaan malliin! :)

Roosa kirjoitti...

Jenna: Oli kyl aika järkytys herätä tänä aamusti ja huomata et jee, sitä luntahan tuli sitte oikee enemmänkin :/

anette: Kyl me joo aika korkeella asutaan, mut toisaalta ku tän ottaa hyötyliikuntana nii ei haittaa nii paljoa ;) Paitsi kahden jäätävän kokosen kauppakassin kanssa..

PupuLihavisto: Vähän kyl pelottaa ku noi on "lantiomalliset" et kuinka alas ne sitte oikee valahtaa :S Pia paljas peppu vilkkuu hameen alta jos ne on nii lantiot :D

Riikka: Mä muutenki vihaan talvea, kiroilin jo syksyllä et en haluu ikinä tulevan lunta. Ja nyt ku se ei ees mee millään pois!

fudge: Mustaki tuntuu et toi mun on vähän liian iso :S Tommoset venyvät kynähameet pitää kyl nyt tulevaisuudessa tilata aina koon pienempinä ku muut vaatteet.

Sofia D: Söpö on just oikee sana kuvaamaan tätä, hih :)

Alma: Ne hienot teepparit on aina vähän piilossa ;) Tai mun kokemuksen mukaan ne kaikki peruspaidat on aina siinä ihan oven vieressä ja nää sitte pienessä pimeessä nurkassa ;)

Hansu: Voi vitsi et tiekkään miten hyvä mieli tuli kommentistas :) Aloin melkei itkee :D (ai miten nii ylireagoin ;) )