torstai 26. maaliskuuta 2009

Yhteenkokoamista ja parit onnekkaat

Okei eli ensimmäinen varsinainen arvonta blogissani on nyt päättynyt. Multa ei palkinnoks heru niitä hiusvärejä mitä joka toisesta blogista (ai mikä kade?!) vaan tosiaan avonin korusetti lähtee yhdelle onnekkaalle ja rintakukka yhdelle sellaiselle joka arvonnan omassa blogissaan linkitti.

Kyselin blogista risuja ja ruusuja. Ruusuja tuli huima määrä, kiitos hirmuisesti! Videoista tulette kuitenkin huomaamaan, että en mä voittajaa niiden kehujen määrän perusteella valinnu vaan ihan tuurilla vedettiin. Ruusuja tuli mm. seuraavista jutuista:


Päivitystahti

Ette voi uskoo miten tää lämmitti sydäntä! Stressaan meinaan aina pikkuisen siitä kun en nyt ehdikään joka päivä postailla. En mitään superkillereitä vedä asiasta, mut kyllä se tuolla takaraivossa silti jyskyttää. Ihana kuulla että teille riittää hieman pidempikin postausväli!


Ulkoasu

Vaikka ei olekaan mut omatekemä tää ulkoasu niin silti oon tähän ihan in love. Hauska kuulla että muutkin tykkää. Se edellinen harmaa ulkoasu oli kyllä aikamoista kuraa verrattuna tähän.


Kirjoitustyyli/juttujen laatu/maanläheisyys

Kirjoitusta kehuttiin myös paljon, kiitos jättemegana! Se, että mä en kirjota muotijuttuja on mulle ihan itsestäänselvää enkä muuttais sitä vaiks siitä palautetta aiheesta tuliskin. Tää on mun tapa pitää blogia, ja on mukavaa että lukijoina on ihmisiä ketkä on samantyylisiä kuin mä (ei siis vaatetyylisesti vaan elämäntapatyylisesti).

Muutama rohkea arvontaan osallistunut laittoi myös risuja, kiitos näistäkin ihan oikeesti! Osasitte laittaa nämä asiallisesti ja kritiikki kasvattaa. Tosin suurin osa oli myös oikeassa kun kommentoi, ettei risuja voi antaa koska kukin bloggaaja postailee juuri niinkuin itse haluaa ja mielipideasiat on mielipideasioita.


Levoton tausta

Tämä on toisaalta munkin mielestä totta ainakin jos vertaa useimpiin blogeihin, joiden ulkoasu koostuu kokovalkoisesta/harmaasta taustasta. Onneks tää nykyinen tausta on kuitenkin siitä hyvä, että vaikka se onkin tuolta reunoilta suht levoton niin tekstiosuus näkyy hyvin kun siinä päällä ei mee mitää ylimääräsiä kiekuraliemuroita.

Suurempia asukuvia

Tää on kanssa niin totta, et välillä noiden asujen yksityiskohdat menee ihan ohi kuvakoon takia. Mut kerran ku koitin laittaa tinypicin kautta kuvia isompina nii sitte niistä tuli ihan JÄTTEISOJA eikä ne sopinu muuhun ulkoasuun yhtään. Mut pistetään idea ehdottomasti korvan taakse! Voisin vaikka tehdä niin et asukuvat pikkusen isommalla ku muut.. hmm..


Kommentteihin vastaaminen

Tää vähän kyllä hävettää. Käyn meinaan useamman kerran päivässä lukemassa kaikki naminamit kommentit mitä te mulle pistätte mut sit iskee laiskuus enkä vastaa niihin. Tähän yritetään parannusta, kiitos vinkistä!

Juttuideat laitoin blogivihkooni ylös ja toteuttelen niitä sitten tässä pitkin kevättä ja kesää. Päivä kuvina- postausta toivoi moni joten sellaista pistän tulemaan mahdollisimman pian.

Mutta sitten se mitä te ootte varmaan oikeesti odottaneet eli arvonnan voittajat. Kamera ei oikeen suostunu tarkentaan kunnolla mut kai siitä nyt selvää saa.

Korusetin arvonta


lähti tällaisesta kasasta osallistujia:Ja tässä voittaja!Eli voittajaksi selviytyi JANSKK! Pistän sun blogiin ilmotuksen voitosta, laita mulle yhteystietosi ondees@suomi24.fi nii laitetaan korusetti tulemaan.

Ja sitten vielä rintakukka, jonka arvontaan osallistui hippusen vähemmän ihmisiä:(ei välitetä että käsi vammaa)Eli onneksi olkoon bubble! Laitan sunkin blogiin tiedon voitosta ja pistä säkin yhteystietos samaan osotteeseen ku Janskk nii saadaan kukka uudelle omistajalle.

Oli ihan mielettömän kivaa pitää arvonta, otetaanko pian uusiksi? ;)

(ruusu1, ruusu2, ruusu3, risu1, risu2, risu3)

3 kommenttia:

Tiffany ja Janskk kirjoitti...

Laitoin sun sähköpostiin mun yhteis tiedot toivottavasti meni oikeeseen sähköposti osoitteeseen :))

-Janskk

bubble kirjoitti...

Voi että, mitä ihmettä oon tehny ku näitä arvontavoittoja pukkaa nyt joka suunnasta? Huomenna on tosiaan ihan pakko myös lotota :D

Laitan sulle mailia vielä tänään!

Emma / PB kirjoitti...

Hei, tohon kuvien kokoon on olemassa helppo ratkaisu :) Lataa netistä (esim download.com) sellanen ohjelma kun IrfanView. Sillä on tosi helppo pienentää kuvaa tohon tekstikenttään sopivaksi. Sitten uploadaat kuvan tinypicin kautta blogiin, tulee just oikeen kokoisena.

Toivottavasti osasin selittää edes suht ymmärrettävästi :D