perjantai 20. maaliskuuta 2009

Kyllä tästä päivästä vielä jotain kehittyy

Eipä alkanut kovin hyvin tää päivä. Meillä piti Turussa olla pikkuinen minimiitti bloggaajien kesken mut se nyt sit peruuntu. Toivottavasti saadaan joskus järjestettyä, ku olis niin kiva tavata sielunsiskoja. Ilmotelkaa kommenttiboksiin jos haluutte lähtee mun kans kahville, kyl mä tuun :D

Oon kasvanu ihan kiinni tähän mun uuteen hameeseen. Mä en meinaan yleensä pidä MITÄÄN vaatetta kahta päivää putkeen päälläni, mut tällä hameella mennään jo kolmatta päivää.

Nyt ei ole sen kummempia juttuja postattavana joten taidan ilmotella itsestäni enemmän huomenna. Ellen sitten ole krapulan kourissa koko päivää.. Tää tyttö lähtee meinaan tänään viettämään iltaa/yötä piiiiiiiiiiiiitkästä aikaa oikeen baarin puolelle. Luvassa tanssimista ja tyttöjen välistä juoruilua, en malta oottaa! Törmäillään siis tänään Turun yöelämässä, mut voi tunnistaa näistä vetimistä:


(vitsit tota hametta, ei voi mihinkään vaatekappaleeseen voi ihastuu näin lujaa)

4 kommenttia:

*~SL kirjoitti...

Ihana hame!

fudge kirjoitti...

Hame on kyllä ihana!!! :D

melina kirjoitti...

Hei, sulla on uusi tukka!! Näin sitä jää jälkeen, kun on muutamankin päivän blogipimennossa. Ihana, vaikka ihana oli pitkä tukkasikin. Tämä malli on enemmän säväyttävä, sopii sinulle.

Ja hame on makee.

Roosa kirjoitti...

*~SL: Niin on, oon jo ihan kiintyny tähän :)

Fudge: Totta, sitä ei voi liikaa hehkuttaa :D

melina: Säväyttävä kuulostaa hyvältä, kiitos ;)