keskiviikko 11. maaliskuuta 2009

Kukkavillitys

About neljä vuotta sitten hurahdin aivan täysillä hiuspantatrendiin. Kahden kuukauden aikana mä haalein kaikista mahdollisista liikkeistä itselleni about 30 erilaista hiuspantaa. Käytinkin niitä sitte joka päivä varmaan vuoden putkeen, kunnes huomasin että mun tukka on kasvanu eikä pannat enää sovi siihen. Tai siis ei sopinu yhtä hyvin ku ennen. Nykyään käytän pantoja eeeeeerittäin harvoin, oikeastaan vaan huonoina hiuspäivinä ja silloin ku pesen meikkejä pois. Onneksi huuto.netin avulla oon päässy eroon suurimmasta osasta kokoelmaani, enää noita pantoja on kymmenisen kappaletta.

Viime viikon lopulla huomasin että oon taas kehittäny itselleni uuden riippuvuuden ja keräilemisen kohteen! Ihan salakavalasti oon ihastunut rintakukkasiin. Ensimmäisen ostin joskus syksyllä ja nyt haluan niitä aina vaan lisää ja lisää. Kaikissa mahdollisissa sateenkaaren väreissä, isoina, pieninä, muhkeina, ryppyisinä, kiiltävinä.. Oon ku harakka joka paikassa missä kukkasia myydään, nytkin bongasin uusimmasta H&M:n kuvastosta ainakin 3 erilaista kukkaa jotka mun on "pakko" saada. Nää kolme seuraavaa on H&M:stä, KappAhlista ja Lindexiltä.

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic


Mummu tykkää virkkailla kaikkia pikkujuttuja nii nyt oon "antanu" sille projektiks tehdä mulle kukkasia. Niit on kuulemma kiva tehdä ku ne on nii kevyitä virkattavia. Tällä hetkellä kokoelmaani kuuluu yhteensä 10 kukkaa ja siellä se mummu virkaa koko ajan vaan lisää. Ihanaa!

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Rintakukkasia kannattaa metsästää myös pikkuputiikeista ja netistä. Kaksi neulottua oon ostanu jostain pikkupikkunappikaupasta ja alimmaisen Unipöllön puodista.

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic


Keräiletkö/oletko joskus keräillyt jotain vaatteisiin tai asusteisiin liittyvää?


Ps. Seuraava postaus onkin sitten jo postaus nro. 150! Sen kunniaksi meinaan järjestää arvonnan, joten pysykäähän kuulolla. Palkintona tulee olemaan mm. koruja.

Pps. Mä oon villi, varasin parturin itelleni HUOMISEKS! Toivottavasti leikkaus onnistuu, pitäkää peukkuja.

EDIT:// (okei en vaa kehdannu laittaa enää kolmatta ps:ää.) Eli näkyykö teille toi sivupalkin lukijat-kohta ihan normaalisti? Vai onko siinä teilläki pelkkä tyhjä laatikko? Ja tietääkö joku miten sen vois korjata?

17 kommenttia:

June kirjoitti...

Mä oon kyllä sellanen hamsteri, että mulle keräytyy kaikennäköstä tavaraa ihan hirveesti :D Vähän samalla periaatteella ku sulla - kun innostun jostain, pitää sitä sitten saada kaikissa väreissä ja muodoissa.. Oon nyt koittanut hillitä tätä tapaa, koska aina niihin kyllästyy kuitenkin. Kyllästyy ehkä vähän heikommin jos niitä ei ole niin paljoa, tai vaihtoehtoisesti kyllästyminen yhteen paitaan ei haittaa niin paljoa, kuin kyllästyminen kymmeneen paitaan :)

-SL kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
-SL kirjoitti...

Ihania kukkia!

Anonyymi kirjoitti...

No ole onnellinen, sulla harakkuus keskittyy ihan pikkujuttuihin - minä kun keräilen tällä hetkellä muun muassa huulirasvojen, -kiiltojen ja -punien sekä kynsilakkojen lisäksi ihan vaatimattomasti vaan leopardikuosisia vaatteita, löysiä kesäpaitoja/tunikoita ynnä muuta mukavaa. Ja siitä kissakuosista alkaa pikkuhiljaa muotoutua varsinainen ongelma, kun sitä tosissaan alkaa tuonne kaappiin kertyä ihan joka paikasta... :D

Chérie kirjoitti...

Sie oot hauska:)

Anonyymi kirjoitti...

mulle ainankin käkyy lukijat boxi ihan normaalisti! no mä innostuin värkkäilemään rusetteja (hiuksiin)itselleni ihan tuhopaljon! Nyttei tiärä mitä niillä tekisi, kun ei oikeen rusetit iske enääN:D

.. kirjoitti...

Kiva mummu sulla :D

Parakeet kirjoitti...

Keräily on muodostunut mulle jo jonkin sortin ongelmaksi, koska keräilen kaikkea ja aivan liikaa. Tällä hetkellä keräilen kynsilakkoja, hajuvesiä, huiveja ja kaikkea mutta tuhraa, mutta silti niin ihanaa:)

Anonyymi kirjoitti...

Näkyy lukijat ihan kunnolla! :)

Voi kun mullakin olisi noin paljon noita kukkia. Niillä on tosi kiva piristää asuja!:>

MarJa kirjoitti...

Täälläkin on hurhadettu rintakukkasiin, mikä onkin hassua kun en voi sietää muovikukkia missään muodossa yleensä.

Milla kirjoitti...

Minul oli hiuspannat, mut niisä piti olla rusetti;) Ei niitä ole onneks kuin viis...

Kati kirjoitti...

en oikeestaan kerää mitään tai ei tule mieleen mitään mikä liittyisi vaatteisiin :/

M kirjoitti...

ompa kivannäkösiä kukkia :-)

Milla kirjoitti...

Mä oon kanssa hurahtanut noihin rintaneuloihin! Tosin tällä hetkellä omistan vain yhden (!), mutta tilauksessa on muutama kokoelman kasvattaja ;)

Mulla näkyy ihan hyvin noi lukijat :)

anette kirjoitti...

Oi, tosi sulosia noi kaikki kukat! Mäki haluun...

Annu kirjoitti...

Tuo mummusi tekemä pinkki-ruskea nousi lemppariksi, ihana :)

Roosa kirjoitti...

bubble: Toi on kyllä niin totta toi että pitäis vähän hillitä nii ei ehtis kyllästyy. Mut se on tässä vaan niin vaikeeta ku kaikki kukkaset on niiiiiiiin ihania :D

*~SL: Kiitos! <3

Ssu-: Joo oon huomannu että to leopardi on vallannu kyllä sun sydämen ihan täysin :D Pian sulle tulee yhdistelyvaikuksia ku kaapista ei enää muuta kuosia löydykään ;)

chérie: Oi kiitos, kiva kuulla :):)

rusettipää: Myy mulle! :D Kuulostaa meinaan aika kivoilta ;)

Delicious: Niin onkin! Mut se vaan tykkää tehdä noita :)

Parakeet: Toisaalta naisella ei voi koskaan olla liikaa.. mitään :D Meillä on oikeus olla hamstereita ;)

Sofia D: Joo sain korjattua ton lukijakohdan sitte näyttävästi :D

MarJa: En mäkään sillon kun ne on joihinkin muuhun kuin asusteisiin liittyvää (eli esim. koristekasveina).

Milla: Mä meinasin tossa syksyllä alkaa innostumaan rusettipantajutusta mut jotenkaa ne ei sitte sopinu mulle. Onneks toisaalta :D

kati: Ehkä hyvä vaan, eipä tule hamstrattua mitään turhaa ;)

Minna: Kiitos! Noilla saa tosi helposti asuun kivoja väriyhdistelmiä ku laittaa vaikka kukan ja sukkikset samaa väriä :)

Milla: En malta oottaan et pääsen tutkiin H&M:n kauppoja jos siellä olis ne 4 ihanaa kukkaa mitkä huutaa mun nimeä!

anette: Kerrytä pikkuhiljaa, ei tuu kalliiks ;)

Annu: Välitän kehusi mummulle, se menee varmaan ihan punaseks :D