keskiviikko 4. helmikuuta 2009

Trendejä trendejä trendejä

Ssu- haastoi minut kertomaan omat mielipiteeni kevään 2009 trendeistä. Voin jo etukäteen varoittaa, että mä en to-dellakaan oo lämmenny niille. Syksyllä oli paljon kivempia juttuja, nää on melkein kaikki ihan pläh.

SO HOT

Jadenvihreä
Mä olen niitä pukeutujia, jotka käyttää VÄREJÄ. Mä en pukeudu haaleenvihreään vaan mä pukeudun kunnon vihreävihreään. Hailakkuus ei sovi mulle, äksöniä pitää olla. Jadenvihreä on kaiken lisäks vielä tosi kaunis värinä. Tahdontahdon tuon hameen.

Oversize-jakut

Tuo oversize jää varmaan mun kohdalla pois, mutta jakut kelpaa kyllä! Ostin just sen täydellisen teepparinki mustan jakkuni kanssa pidettäväks, namnamnam. Rentoilufiiliksiä. Tai virallisuusfiiliksiä jos jakkuu pitää kiinni.

Pallot ja pilkut
Polka dot natsaa kyllä ja lujaa. Sekä asusteissa että vaatteissa, kohtuudella tietysti. Eikai kukaan nyt pukeudu päästä varpaisiin pilkkuihin, yksityiskohtina käytettynä ne on enemmän kuin herkkuja. Ylläoleva laukku olis kivoin jos se siinä olis paksu kantohihna.

Helmet

Oon aina tykänny helmistä, niin teko- kuin aidoistakin. Mulla on mummulta saadut aidot helmet ja muovihelminä mustat ja "punaisehkot". Haluisin vielä ainakin ruskeat jättihelmipalloiset. Aidot natsaa juhla-asuun, feikit kaikkiin muihin.

DEFINITELY NOT

Käärmeennahkakuosi
Hyihyihyihyi yöks. En muutenkaan diggaile eläinkuoseista, mut käärmeennahka on hirveintä ever. Liikaa kasaria, yäääh. Ei kyllä varmana eksy mun päälle ikinä, voin vannoo. En oo koskaan nähny mitään hienoa käärmekuosilla varustettua vaatetta tai asustetta.

Haaremihousut
Nyt on kyl pakko myöntää et jotkut haaremit näyttää ihan kivoiltaki. Mut ei tuollaiset roikkopersepöksyt vaan sellaset mitkä roikkuu IHANVÄHÄN vaan. Mä en meinaan ainakaan halua näyttää siltä et kulkisin paskat housuissa, anteeksi kielenkäyttöni.

Jumpsuit
Nääkin aiheuttaa sellasen "ynhh"- reaktion mussa. Haalarit vois vielä jotenkuten mennä, mut pitkähihainen jumpsuit on kamalaaaaa. Mä en muutenkaan ikinä pukeudu pelkästään yhteen väriin joten toi on senkin takia totaali no no mulle.

Läpikuultavuus
Läpikuultavat vaatteet näyttää jättekauniilta henkareissa, mut päällä ne on jotai aivan muuta. Niiden alle on kuitenki aina pakko laittaa jotain, joka sitte pilaa sen paidan ihanan fiiliksen. Rintsikat = rivoa. Toppi = paidassa ei ole enää samaa keveää fiilistä. En saa toimimaan ainakaan itelläni.

Kullan ja metallien sävyt

Nää sävyt kuuluu koruihin. Tai juhlakenkiin. Mut ei mihkään kaupungille, rannalle tms. käytettäväks ainakaan mun mielestä. Liian juhlallisia arkipukeutumiseen asusteissa + vaatteissa ihan järkkyä muuten vaan.

Nudesävyt & Pastellivärit

Näiden molempien hylkäämiseen mulla on sama syy: inhoon mukamasvärikkäitä vaatteita. Kirkkaankeltasena ja kunnollisen ruskeana noin ylläolevat vaatteetkin olis ihan jättehienoja. Ei iske hempeily ei sitten millään. Tyylikkäitähän nudet&pastellit toki on, mut ei vaan mun makuun.

Jättikorut

Tää on NO- listalla ihan vaan siks et en mä osaa tollasia käyttää. Palais hermot jo puolenpäivän aikoihin jos tollanen killus sormessa. Kolistelisin sitä joka paikkaan ja käsiki varmaan väsyis. Tai niska katkeis jos toi olis kaulakoru.

Epäsymmetrisyys

Kasariii. Mä en yhtään lämpene tuolle H&M:n paidalle. Siitä tursuilis ihan varmana kainalomakkarat ulos hoikemmaltakin tytöltä. Plus ykspuoleinen rusketus olis nam, jooooo. Epäsymmetrisyyskin voi joskus toimia, mut ei kyllä ^ noin.

PERHAPS SO?

Killerikorot
Mä en ole mikään yltiöhyvä korkokengillä kävelijä, siks killerikorot vähän epäilyttää. Aivan upeilta ne näyttävät, hirmu naisellisilta ja kauniilta. Mut kompurointi ja haparointi eivät sitten taas oo kovinkaan imartelevia liikkumistapoja. Noi kengät ^ = rakkauskauniit.

Röyhelöt

Röyhelötrendi sijaitsee ehkä-osiossa siks, että en oo varma mikä määritellään röyhelöks. Jos toi ylläoleva Ginan hame täyttää kriteerit nii sitten röyhelöitä saa alkaa ilmestymään mun kaappiin vinhaa vauhtia. Ainakin toi hame ja parit sen kaverit.

Hapsut

Tällekään trendille en ole vielä ihan täysin lämmennyt, mutta mikäli täydellinen hapsulaukku sattuisi matkani varrelle osumaan kohtuullisella hinnalla niin enhän mä tilaisuutta jättäis käyttämättä. Tossa ylläolevassa laukussa on mun makuun liian pitkät hapsut, ne ei sais ylittää laukun pituutta. Hapsukengät saa mun puolesta aina pysyä ihan vaan kaikkien muiden jalkojen ilona.

Mitä mieltä - mikä iskee ja mikä ei?

(kuvat: H&M, Asos, GoJane, Ellos, Gina Tricot)

15 kommenttia:

MarJa kirjoitti...

blogissani on sinulle yllätys.

Emma kirjoitti...

Mäkään en jaksa innostua metallinsävyistä pahemmin - ainakaan suurilla pinnoilla. Ja etenki jossain bikineissä ne on mun mielestä turhan over the top. Eijei. Sen sijaan nudesävyt iskee ja kovaa, mutta toisaalta myöskin värit ja etenkin sininen, joka onneks onki kovaa vauhtia tulossa keväällä. (:

Anonyymi kirjoitti...

* Joo, meikäläinenkin on ruvennut lämpenemään kirkkaille väreille. :) Joskus aikoja sitten en olisi varmastikaan ostanut kunnon keltaista toppia tms...
* Jakut on kivoja, mutten osaa itelleni kuvitella sellasta.. :D
* pallot ja pilkut; simply the best!
* ite en varmaan omista yksiäkään aitoja helmiä.. muutenkin on puutetta niistä feikeistäkin..
* käärmeennahkakuosista tulee ensimmäiseksi se että kuinka paljon inhoan/pelkään käärmeitä... sekä myöskin se että pienenä n. 5-7v. tykkäsin kybällä käärmeennahkakuosista! (se oli vaan niin ''hot'' meiän kaveripiirissä.. :'D)
* jooh.. mäkin oon nähny kivoja haaremihousuja, mutta noi.. yäh.. eivät ikinä tule löytymään mun vaatekaapista.. :D
* mun päällä noi näyttäis kaameilt, mut malleil joissain kuvissa tai catwalkilla menee..
* no ite oon miettiny et tekisin sellasen kesä/kevätpaidan joka ois tehty läpikuultavasta kankaasta, mutta sitä ois useempi kerros päällekkäin.
* sama mielipide kullasta ja metallin sävyistä. :)
* okei.. no joissain tietty pastelli on ihan ok, muttei silti sopis mun päälle.. :'D toi eka mekko aiheutti mulle kuolareaktion <3!!
* en pystyis käyttää jättikoruja..
* okei.. joissain epäsymmetrisyys toimii, mut rusketus onki sit aikas karmeen näkönen.. :D
* mäkään en pysty kävelee moisilla koroilla, jotkut on ihan karmeen näkösii kenkiä joissa on killerikorko, mutta hyvännäkösiäkin löytyy!
* mä haluan! mä haluan! mä haluan ton mekon!
* hapsukengät on kivan näkösiä.. :D jotkut hapsujutut menee ihan överiks mutta järkevissä ''mittasuhteissa'' ne on ihan ok.

mun kirjoittaminen ei oo tänään kyllä mitään huippuluokkaa.. (:

pinja kirjoitti...

kesäksi haluaisin tuon tyyppisen korkeavyötäröisen hameen ja hapsulaukku on ihana vaikka hapsut voisivat tosiaan olla hieman lyhyemmät =)

Anonyymi kirjoitti...

Olipa hyvä, että kerrankin jaksoin haastaa tähän muitakin bloggareita! Olen nimittäin saanut selville, että blogimaailmassa on minun lisäkseni muutama muukin, joka ei pidä haaremihousuista. Olin jo peloissani, että olisin mielipiteeni kanssa ainoa ja kesällä haaremihousut tekisivät kamalan läpimurron ja tulisin yksin hulluksi :D Hihii.

-SL kirjoitti...

Jadevihreä on ihana sävy ja haalareista en tykkää, tuo mieleen raksan

Anonyymi kirjoitti...

joo! syksyllä oli paaaaljon kivempia juttuja! Sulla on aivan samat hot ja not jutut kun mullakin tänäkeväänä! :D Ja ehkä-listalla killerikorot on ihanat, mutta ei mun jalkoihin kiitos:D hapsut yök, röyhelöt yök(kuvassa oleva hame kyllä namsk:)

Sari Kotokunnaalta kirjoitti...

Mä toivon todella, että kevään ja kesän aikana vaatekaupoista löytyy perustoppeja ja teeppareita myös muun kuin pastellin sävyissä. En sitten siedä niitä yhtään. Haaleeta ja hailukkaa. Mitään sanomatonta. Ja haaremihousut? Ei ei ei. Löydän helpompiakin keinoja saada itseni näyttämään rasvaimun läpikäyneeltä mursulta. :D

vippe kirjoitti...

Tässä vaiheessa voisin sanoa kaikelle ei, mutta tapani mukaan innostun niistäkin vielä jossain vaiheessa :D

kunffupandat kirjoitti...

haha kaikki mitkä sulla oli not on mun mielestä hot :--D

-kata

anette kirjoitti...

Kaikki muut enemmän tai vähemmän jees, mut käärmeennahkakuosi ei iske niin yhtään. Ja jumpsuit vois ehkä mennä lyhythihaisena ja -lahkeisena, mut ei tod tollasena pitkänä ja jotkut haaremihousut on ihan kivoja jos ei lörpötä liikaa, mut kuvas olevat ei oo kivat.

Pbl kirjoitti...

aw toi vihree hame oli ihana! Ja se gina tricotin myös, taisin katellakki sitä samaa hametta nettimyymäläst :D En oo ihan varrmma.
Ihana ulkoasu sulla! =)

Julpukka kirjoitti...

Voi huomasin profiilistasi, että tykkäät Torey Haydenin kirjoista! Ne on raakoja mutta samalla ihanan herkkiä, tykkään.<3

-Sophie

Roosa kirjoitti...

MarJa: Käyn tsekkaamassa ;)

Rubio: Joo kuulinkin jostain että vihreän lisäksi voimakas sininen tulee keväällä, loistojuttu!

ninnananna: Ihanan pitkä kommentti, kiitos! Mulla oli ala-asteella PINKKI käärmeennahkatakki, revi siitä :D

pinja: Hapsut näyttää jotenkin tunkkasilta jos ne on ylipitkät :S

Ssu-: Älä kuule pelkää, mun päällä tommosia ei tulla näkeen ikinä :D Ihan JÄRKYTTÄVIÄ.

*~SL: Ainiin tuo raksamielikuva jäikin mainitsematta! Neljänä kesänä kesätyöt raksalla saattaa tosiaan olla vaikuttamassa siihen että haalarit aiheuttaa vaan inhoreaktion.

Anonyymi: Syksyn leijonankeltainen ja ruutukuosi oli niin suurta rakkautta ettei niitä kyl voi päihittää mikään <3

Sari: Loistava vertauskuva :D Mä en ole mistään bongannut perus painijatoppia punaisena tai mustana, hitto kun on vaikeaa :/

vippe: Joo muaki vähä pelottaa että sitte joskus heinäkuussa vetäsen ilomielin jalkaani parit haaremit :D

kunffupandat: Hassua miten voikin maku olla niin erilainen ;) Jään mielenkiinnolla seuraamaan mikäli esittelet joitain tuolta NOT-listaltani löytyviä juttuja blogissanne hyvin yhdisteltynä :)

anette: Haalaritkin saattas mennä lyhytlahkeisina, tulis peppi pitkätossu fiilareita :)

Choco: Kiitoskiitoskiiitos! <3 :)

jellyfish: Oi toinenkin Haydenin kirjoista tykkäävä! Mä luin ne joskus puolitoista vuotta sitten kaikki ja oon siitä lähtien haaveillu et saisin ne kaikki omakseni. Aivan kertakaikkisen loistavia.

Anonyymi kirjoitti...

Joo,käärmeennahkakuosista en kyl tykkää yhtäään :D mut haaremihousut on hot!Mä vaan tykkään ^^ Ja jesta ku ihmisillä on niistä nii jyrkkä mielipide :D Erilaisuus sallittakoon pukeutumisessa,that's what i like.