perjantai 20. helmikuuta 2009

Kesäilyä (vielä kerran)

Hyviä uutisia! Nyt kun oon viimiset kaks postausta pikkuhehkutellu mahdollisia (epämieluisia) kesätyöpaikkoja niin nyt sitte viimein tärppäs kunnolla. Tää on viiminen kesätyöpostaus vähään aikaan, lupaan.


Sain siis about koko kesäksi töitä, toukokuulta uupuu vielä hommat mut voinhan mä sen aikaa lomaillakin. Pääsin töihin erityislasten kesäleireille lastenohjaajaksi yhteensä 7 viikoksi (ma-la). Leirit järjestään Turussa, mikä on ihan loistojuttu kun ei tarvii matkustaa ympäri Suomea vaan pääsen aina öiksi kotiin.


Noi 7 viikkoo jakautuu vielä just siilleen kivasti et välillä on kaks viikkoo töitä ja sit viikkoo taukoo, viikko töitä ja viikko taukoo jne. Epätasasesti siis. Eli saan pidettyy lomaaki kaiken työnteon lomassa, pääsee hyvin sitte käymään kotikotona ja ehdin oleen pidemmän aikaa ku kaks päivää kerralla. Tai sitte haen vielä yhden toisen järjestön kautta leireille, saa katsoa. Toukokuuks voisin kyllä jotain ainakin hakee. Palkka on mun mielestä ihan hyvä ja työ on "omaa alaa". En vois olla tyytyväisempi! Voitte vaan uskoa kuinka monta kertaa oon sanonu tänään (torstaina) JES!!!

Torstain asu:
Keltainen toppi: H&M
Rusettineule: H&M
Kaulakoru: Kirppis
Farkut: Only
Saappaat: Kirppis

Helmet: Gina Tricot

Toivottavasti teillä lukijoilla käy yhtä hyvä tuuri kesätöiden suhteen kuin mulla. Tää tuntuu ihan uskomattomalta tällä hetkellä et saatto käydä tämmönen munkki. Oikeen iso berliininmunkki jos totta puhutaan!

10 kommenttia:

Rva Herttainen kirjoitti...

Onnea! Kuulostaa mielettömältä! Tulevana opena on vaikeaa saada kesäisin oman alan töitä, pitää väkisinkin soveltaa, jotain tommosta voisin kuvitella itsekin tekeväni.

Onko toi 7 vkoa koko työjakso vai 7 vkoa varsinaista työtä eli 13 vkoa taukoineen?

Roosa kirjoitti...

Rva Herttainen: Etkös sä päässyt sinne laivalla tekeen jotain melkein samankaltaista hommaa? Vai muistanko ihan väärin jonkun sun kommentin :) Toi 7 viikkoo jakautuu sillee et on 7 viikkoo varsinaista työtä ja 4 viikkoo taukoo. Eli 11 vko taukoineen, työ kestää 1.6-14.8 taukoineen :) Menipäs sekavaksi :D

Cocos kirjoitti...

Onnea! Kuulostaa tosi hienolta. Tuollaisen paikan minäkin haluaisin! :)

Lassi kirjoitti...

Mustapas tulikin L&T:lle toimistosiivooja, hahaa! Ooks kade?

Josse kirjoitti...

olisin heti hakemassa kesätöitä,jos tän ikäisille vaan tarjoittais :/ Korkeintaan 14-vuotiaille löytyy tietääkseni ja sekin on jonkunsortin sanomalehtienjakaus,josta on kokemusta (t.siskonsa avustaja) ja palkka ei todellakaan ole sen arvoinen. Piti muuten kysyä,että minkä merkkistä klooria käytit sillä omani saattoi olla liian vanhaa tai mietoa? :'D

vippe kirjoitti...

Suuret onnittelut! Tulin oikein hyvälle päälle kun luin tän postauksen. Toi kuulostaa just niin unelmalta sulle :) Ja herätti tää vielä pienen toivon kipinän, ehkä mullakin käy vielä tuuri.

Hilla kirjoitti...

Oi onpa tää kiva blogi, ensimmäistä kertaa tänne eksyin. Kuullostaapa kivalta, sait nähtävästi mieluisen/aika hyvän kesäduunin? :) Itse istun toimistossa, mitään suuria etsintöjä ei tarvinnut tehdä kun vakituisesta työpaikastani on kyse. Loput lomasta vietänkin sitten Englannissa, mutta tuollainen lasten kanssa kesätyö kuullostaa tosi kivalta, vaikka itse en osaa lapsia kyllä hoitaa yhtään. :D Kiva päivän asu myös :)

Roosa kirjoitti...

Cocos: Tosi hyvä tuuri kävi kyllä mulla. Mut hei, voihan sulla käydä yhtä hyvä mäihä! :)

Lassi: Jätä kommenttiboksi rauhaan senkin sossupummi!

Josse: Kannattaa silti yrittää vaikka oliskin vielä nuori! Miten olisi vaikka mansikanmyynti?? En tie kuinka nuori voi sitä tehdä mut olis se hehkeempää ku mansikan poimiminen ;) Ja se kloori oli Rainbowta muistaakseni, ihan peruskaupasta ostin. Ehkä sä ruiskutit liian vähän?

vippe: Toivotaan, mä pidän peukkuja sulle! Ja oot aika kiva ihminen jos saat hyvän mielen toisten onnistumisesta, se on harvinaista! :)

Hilla: Joo ihan unelmatyön sain :) Opiskelen logopediaa, jossa ollaan paljon tekemisissä erityislasten kanssa joten tää työpaikka on oikeestaan omaa alaakin. Ja toimistoduuni olis ollu kiva kakkosvaihtoehto, ei tarvii liata käsiään eikä oo fyysisesti rankkaa ;) Kiitos kehuista! <3

Noora kirjoitti...

Kuulostaa kivalta!!:) Ihana toi neuletakki, tulee Gossipin Blair mieleen:)

Roosa kirjoitti...

Noora: Oi kiitos kehusta! Mä meinaan fanitan Blairin tyyliä aikas kovaa ja korkealta ;)