maanantai 2. helmikuuta 2009

Kertomuksia viikonlopusta

Olipas kyllä ihana viikonloppu kotona taas kerran.

Hieman leffaa (joka oli ihan paskatylsä), hyvää ravintolaruokaa (chilikatkarapuja hei!), kirppiksillä kiertelyä Tuffan kanssa (löydöt tulossa) ja yksillä käymistä äidin kanssa (pullo smirnoffia 10 minuutissa ennen leffaa, heh).

MUTTA!! Mä unohdin kamerani kotikotiin ku lähdin tänne! Ihanan uuden täydellisen loistavia kuvia nappaavan muruni mä unohdin kotiin :(. Noi kuvat on sisko laittanu mesen kautta. Nyt pitää sitten pärjätä tuolla vanhalla, 3,5 megapikselin kameralla. Miettikää hei, nykyää ei enää ees myydä kameroita missä on noin vähän pikseleitä. Perkele sentään.

Tässä viel hyvällä ihanuuskameralla otettu asukuva.. lauantailta(?):

Ruutupusero: UUSI, Kirppis, 3e
Musta hame: UUSI, Kirppis, 1e
Harmaat sukkikset: H&M
Uggit: Ellos

Ruutupusero on alunperin H&M:stä ja kattelin tota monta kertaa jo syksyllä. 15 euron hinta oli kuitenkin mun mielestä vähän kova. Onneks odotin! Mustan hameen taas ostin ihan ilman sovittamista (mallailin sitä kuitenkin muuten päälleni) ja se oli just sopiva. Mulla ei vielä ollutkaan tollasta perussuoraa mustaa korkeevyötäröistä. Posetus on tönkkö, mut olin ihan täynnä ravintolasafkaa. Loput kirppislöydöt ja muut ostokset (mm. täydellinen t-paita bleiserini kanssa pidettäväksi) jossain toisessa postauksessa. Stay tuned!

Muistakaa myös edelleen kysyä! Ihan arkipäiväisiäkin juttuja saa tiedustella eikä tarvii kysyä Tanelilta mitään. Tai multa, voi kysyy pelkästään Taneliltaki jos nii huvittaa. Laittakaa anonyymisti jos hävettää kysyä omalla nickillä ;). Ja suurkiitos niille jotka on jo kysymyksiä laittaneet, tosi kivoja juttuja ootte kyselly. Taneli ehti etukäteen vähän panikoida et mihin mä oon sen oikeen suostutellu mut ihan turhaan näyttävästi.

5 kommenttia:

Emmi kirjoitti...

sut on haastettu ! :---) tsek mun blogi

Herttainen kirjoitti...

Vitsi mäkin haluun nähdä ton Titanic-leffan, heh ;) Mies ei suostu lähteen kattoon sitä mun kaa kun olin muinoin niin törkee Titanic- ja Leo-fani...

Tosi ihana toi edellinen hetkikuvaus bussista!

Bluboweri kirjoitti...

ihánat uggit <3
ja juu tuo sarja nyt on mitä on mut salaa saa tykätä mist vaa ;)

kullanmuru kirjoitti...

Ajateltiin myös katsoa tuo elokuva, harmi jos on tylsä, mutta kyllä se silti pitää nähdä!! :)

Roosa kirjoitti...

Emmi: Tsekattu on, toteuttu jossain vaiheessa tätä viikkoa :D

Rva Herttainen: :D Ei mullakaan Taneli olis mukaan suostunu, onneks äiti halus tulla :) Miehet tykkää sit niin huonoista leffoista, hei joku Transformers :D

Bluboweri: Kiitos, on meinaan suosikkikengät tällä hetkellä <3

kullanmuru: Voi tosin olla etten ollu oikeella fiiliksellä leffaa kattomasta, just shoppaillu koko päivän ja olin ihan liian täpinöissäni vakavan draaman katsomiseen ;)