maanantai 1. joulukuuta 2008

Viisikko seikkailee jälleen

Voi typerät otsikot sentään :D Mutta siis elämäni top 5- postaussarja jatkuu (lempivaatteet täällä, lempilaukut täällä), tällä kertaa paljastan viisi luottokauneustuotettani/-välinettäni. Näiden avulla tällainenkin peikko kuin minä muuttuu leidiksi alta aikayksikön. Ei välitetä hölmöistä ilmeistä, väsytti niin aloin taas pelleilemään eikä vakavasti otettavista kuvista tullut sitten enää mitään :)


5. Kuorintahanskat
Elän vahvasti siinä uskossa, että jos hinkkailen noilla ihoani tarpeeksi kauan saan selluliittini katoamaan. No ei vaan, se olisi vaan hyvä lisäominaisuus mutta en usko että noilla on niihin selluliittiperkeleisiin mitään vaikutusta. Suihkussa siis käytän noita pesusienen sijaan ja jep, kyllä tulee iho aivan jättepehmeäksi.
Ja jos sattuu kasvojen kuorinta-aine olemaan lopussa, niin noi hoitaa saman homman (kunhan hinkkailee varovaisesti eikä täydellä voimalla tee kasvoistaan juustoraastetta).


4. Pinsetit
Nyt seuraa kaamea paljastus: nypein ensimmäisen kerran kulmakarvojani vasta 19-vuotiaana! Ei mulla silti ikinä ole ollut sellaisia megakarvapehkoja jotka peittää silmät, et oon kyllä aina näyttäny ihan ihmiseltä enkä simpanssiserkuiltamme. Pikkusisko alkoi kuitenkin siistimään omia kulmiaan niin pitihän sitä isosiskon seurata perässä.
Nykyäänkään en vielä osaa nyppiä täydellisen hyvin, sillä en käytä kulmakarvakyniä niin en uskalla nyppiä niin paljoa kuin varmaan pitäisi. Mut kyllä mä vielä opin! Lisäksi käytän tota ripsien erottelijana, toimii 1000 kertaa paremmin kuin kämäset ripsiharjat.


3. Lila luomivärisetti
Ostin tämän joskus Seppälän alelaarista 95:llä sentillä ja on ollut ehkä paras luomivärini ikinä. Pigmentti on riittävän vahvaa ja tuolla saa aikaan niin arki- kuin juhlameikinkin. Useimmiten laitan tuota toista oikealta päin katsottuna, ei ole liian hempeä eikä liian tumma. En edes tiedä mitä merkkiä tuo paletti edustaa, niin kulunut sen kansi jo on. Toivon ettei tämä kulu ikinä loppuun, ei ole meinaan mahdollista löytää toisia noin täydellisesti minulle mätsääviä sävyjä yhdestä paletista (alle eurolla).


2. Ripsentaivuttimet
Minä kuulun niihin epäonnekkaisiin, joille on luotu niiiiin täydellisen piikkisuorat ja lyhyet ripset kuin olla ja voi. Ilman ripsentaivutinta siis ei olisi ripsiväristä mitään hyötyä, ripseni näyttäisivät kasalta lihavan hämähäkin lyhyitä jalkoja. Olen koittanut niin sellaista metallista härpäkettä (itse asiassa laskisin että kolmea erilaista metallista) että tuollaista muovista yksilöä, mutta en kyllä voi sanoa olevani tyytyväinen kummankaan tulokseen. Pyysin joululahjaksi lämmitettävää ripsentaivutinta, jos se vihdoin saisi nämä rautakanget väännettyä ruotuun!


1. Meikkivoide
Tällä punaisuudella meikkivoide on ihan ehdoton, ilman sitä lähden hädin tuskin edes kauppaan. Tällä hetkellä käytössä on Lumenen Natural Code, muuten olen ihan tyytyväinen mutta tuo tuntuu kuluvan kauhean nopeasti. Sävy on kuitenkin ihan perfecto ja jälki on täydellisen matta, ehkä toiseksi paras meikkivoide mitä olen kokeillut. Paras on ollut Lorealin Infallible, mutta siltä ei löydy minun iholleni sopivaa talvisävyä.

Onko teillä jotain tiettyä top 5:sta mistä haluaisitte minun postaavan? :)

24 kommenttia:

mhpt kirjoitti...

Hui, sulla on ihanan isot silmät! :)

Joa kirjoitti...

Voin allekirjoittaa ainakin kolme noista top viitosistasi. Kuorintahanskat, pinsetit ja meikkivoide - Pyhä kolminaisuus milteinpä. :D Luomiväriä en arkimeikissä käytä ja ripsentaivutin taivuttaa ripsiäni liikaa (eli en voi katsoa ylöspäin ollenkaan). Ei tästä luonnollisesta taipuisuudesta kyllä mitään hyötyä ole, kun ripseni ovat muuten harvat ja lyhyet. Ärgh!

Minullekin tuli heti mieleen: sulla on ihanan suuret silmät!

Anonyymi kirjoitti...

Mä käytän samaa meikkivoidetta hyvällä menestyksellä, joskin se tosiaan kuluu tosi nopeasti jostain kumman syystä ;O

E kirjoitti...

Top 5 kengät olisivat kivat, tai vaikka Top 5 dvd:t, joita omistat. Tai jos sinulla on joitain ihania astioita niin Top 5 astiat :D

Eeva kirjoitti...

oletpa nätti :) tää sun blogi vaikuttaa kiinnostavalta <:

Noora kirjoitti...

Nuo hanskat on ihan ehdoton!! Mulla on itseasiassa just samanlaiset ;) Saunassa käynnin jälkeen on ihan parasta kuoria koko kroppa, eikä tarvitse edes kuorinta-ainetta siihen.


Top5 -opiskelujutuista ois kiva :)

Anonyymi kirjoitti...

Minun top vitoseen menisi myös nuo samanlaiset vaaleanpunaiset kuorintahanskat ja sama meikkivoide! :)

Jenni Ukkonen kirjoitti...

Tosi kiva postaus taas kerran, mullakin on kuorintahanskat kovassa käytössä... tuntuu että hätä tulee jos jonain päivänä ei niillä hinkkaa ihoa :d

May kirjoitti...

Kuorintahanskat voiskin olla luontoystävällinen vaihtoehto mun kuorinta-ainearsenaalille. On meinaan kuorittava kasvojenkin iho melkein joka päivä, jottei pääse tukkoontumaan.

eimie kirjoitti...

kuorintahanskat on kyl niin ykköset. mun vaan pitäis ostaa uudet. ite en enää osaa ite nyppi imun kulmia. käyn aina yhessä liikkeessä hoitaa sen.

kullanmuru kirjoitti...

Lorealin Infallible on kyllä hyvä, suosikkini, mutta tuota olen halunnut myös kokeilla! Tee suosikki musiikkimaustasi! :D

elina kirjoitti...

juu, voin allekirjottaa melkein kaikki tästä top 5:sta... Kulmia en nypi. Olen nyt 14, enkä mielestäni kaipaa nyppimistä mitenkään. (ihan hyvin nään eteeni:D). Top 5:set kengistä, dvd:istä, cd-levyistä, ruoista ja karkeista.

Heide kirjoitti...

Top5 -listasi on kyllä niin totta! Tuollaiset kuorintahanskat haluan minäkin, ehkä ne tosiaan poistaisiva selluliitit (toivossa on hyvä elää).. :D

Roosa kirjoitti...

mhpt: Usko mua, et ole ensimmäinen joka sanoo :D

Joa: Ehkäpä joku superpidentävä ripsari olisi sun pelastus? :)

anonyymi: Ehkä sitä tarvii laittaa jotenki paljon enemmän kuin muita? En tiiä :)

X: Voi miten kivoja ideoita, lisään ne tuonne listaan missä on muut tulevat top viitoset :D

Elle: Voi kiitos, olen oikeasti tosi otettu :):)

norppa: Voi kun oliskin sauna :( Noi yhteissaunat ei jotenkaa miellytä, en ees tie miten se systeemi toimii nii oon mieluummi sit ilman :D

cocos: Kuorintahanskat tuntuu olevan monilla käytössä, eli kai ne sitten on osoittautuneet hyvin toimiviksi!

jenni!: Heh :D Mulle ei kyllä vielä ole riippuvuutta kehittynyt noihin, mut kai sekin aika sitten tulee ;)

may: Noilla pitää kyllä olla TOOOSI varovainen kun hinkkailee kasvoja, muuten menee vähän liian rankaksi :) Mä en käytä vartalon kuorintajuttuja enää ollenkaan nykyään kun on noi.

eimie: Mä kävin kerran kosmetologilla nypittämässä mut en ollu tarpeeks tyytyväinen tulokseen. Olisin halunnu et oltais nypitty enemmän mut ehkä se ei ollu mahollista kulmien muotoa pilaamatta :)

kullanmuru: Mulla ainakin toimii tuo Natural Code yllättävän hyvin, vaikka skeptinen olinkin uuden tuotteen suhteen.

ginger: Joo ei sulla ole mitään kiirettä, kyllä tätä tuskaa ehdit sitten myöhemminkin kärsimään :D

heide: Mä oon vissiin jostain lukenu että noi hanskat tekee niille jotain, mut vuoden hinkkauksen jälkeen ei kyllä näy tuloksia sillä saralla :P

Miia kirjoitti...

kiva postaus! mulla sama homma ripsien kanssa, lyhyet ja suorat. voi voi.

zophie kirjoitti...

top5 kengät olisi ihan ideaali. ;-)

anette kirjoitti...

Hihi tajusin just et säkin asut yo-kylässä (mäkin siis asun)! :D Katoin noit vanhempia postauksia ja tunnistin samanlaisen luhtikäytävän ja sinisen "reiällisen" parvekkeen. :)

Herttainen kirjoitti...

Haha, no mun kulmakarvoja nypittiin ekan kerran nyt 24-vuotiaana kun menin naimisiin :D Ja sitäkään en siis tehnyt itse ja huusin kivusta. Mun kulmia ei siis ihan hetkeen ollaan uudestaan nyppimässä ;)

Anonyymi kirjoitti...

en oo kokeillu ton lumenen uuden sarjan tuotteita. mutta pitää kokeilla !

jarnasi kirjoitti...

sulla on ihanat,suuret,silmät
käytän samaa meikkivoidetta ja se on kulunut loppuun,taas :o mulla on myös nuo kuorinta hanskat kotonani.

Roosa kirjoitti...

miia: Eikä tällaisille tynkäripsille ole vielä muuta hoitokeinoa kuin tekoripset ilmeisesti, mitkä sitten on jo vähän liikaa :P

zophie: Pistän idean korvan taakse, kiitos ;)

Anette: Jep, täällä mennään varmaan vielä monta vuotta.

Rva Herttainen: Ihanaa sun nimees on tullut tuo Rva lisää <3 Loistavaa jos pärjää ilman, minä en enää voisi kun nuo hajakarvat sojottaa silleen tyhmästi :D

laura: Ainakin tota meikkivoidetta voin suositella, se on tosi halpaakin (8e "pullo")

katariina: Oi kiitos, en tosin tiedä onko nuo silmät nyt niin ihanat mut isot ne kyl on :D

jarnasi kirjoitti...

jep,ne on kyl toosi ihanat!!! :))

Katariina kirjoitti...

Tuo Infallible on munkin lempparimeikkivoide, peittää tosi hyvin mun tummat silmänaluset enkä tarvitse erikseen mitään peitepuikkoa tms. niiden peittämiseen!

Emma kirjoitti...

Top 5 meikkityylit olis kiva. :)