keskiviikko 10. joulukuuta 2008

Tenttivuori tuli Roosan luo

EDIT:// Uusi kysely sivupalkissa, vastailkaa! Tuloksen perusteella teen kysymyspostauksen joko niin että minä vastailen minulle osoitettuihin kysymyksiin tai että Taneli vastaa hänelle osoitettuihin kysymyksiin. Eli siis kysellä voi joko a) minulta tai b) Tanelilta. Selitinkö tarpeeksi sekavasti?

Kiitos kaikille tsempeistä, kyllä tää tästä lähtee. Sain yhdestä viime viikolla olleesta tentistä yliopisto-opiskelijaurani (oikea sana? jepjep) ensimmäisen vitosen! Hymy perseessä asti, uskokaa pois.

Ja hihii, kaksi ensimmäistä joululahjaa ostettuna eikä tarvinnut edes kotoa poistua! Siskolle (ei sulle Veera, tien et kuitenki luet tän :)) ostin Nadjastrangen blogista tuollaisen valkoisen ison rusettikorun. Tosin tässä saattaa käydä niin kehnosti et tykästyn ite tohon koruun liikaa ja sit pitää keksiä siskolle jotain muuta. Mut alustavana suunnitelmana siis luovuttaa se eteenpäin.

Mummulle&Tuffalle ostin yhteiseksi lahjaksi toisenlaisen lahjan, niille kun on aina niin vaikea keksiä mitään kivaa esineellistä. Ostin kuusi kanaa, 24e. Hyvä mieli ja postikortti tulevat kaupan päälle. Pähkäilin pitkään halvan viiden euron koulupuvun ja kalliiden kanojen kanssa, mut kyllä noi kotkot nyt vei voiton ihan sata-nolla. Suosittelen muillekin lahjaongelmien kanssa painiskeleville, etenkin vanhemmat ihmiset, joilla on jo kaikkea luultavammin tykästyvät tällaiseen lahjaan.

Kuva toisenlainenlahja.fi:stä

Sitten..kröhöm..kukaan ei varmaan muista kuinka pari postausta sitten lupailin etten osta mitään ennen joulualennuksia? En ole vielä rikkonut lupausta, mutta uskokaa pois että lähellä on. Musta pitkä villakangastakki, 10e. En kehtaa nappaista kuvaa tänne, kuitenkin huuto.net-tyyppi keneltä sen meinaan ostaa tulisi vinkumaan tekijänoikeuksista. Mut siis se on about tällainen mutta musta:

Takki: Ellos

Ei tulisi postikuluja, noutamalla hakisin. Ajattelin jopa kysyä josko saisin ihan koittaa takkia ennen maksua. Mä en oikeesti tarvitsisi uutta takkia, kun on tuo sininen villakangastakki ja musta toppitakki, mutku se olis niin halpa. Huutoaika loppuu 13.päivä, eli pari päivää olisi aikaa vielä mietiskellä.

Tänään luvassa helppo tentti (kysymykset saatiin etukäteen..) ja huomenna SIKAMEGAHYPER vaikea kognitiivinen+neuropsyka. Mut, enää viikko+yks päivä nii tää on ohi!

10 kommenttia:

katariina kirjoitti...

ihana takki!<33 mulla on tommosenlainen mut se on pikkusen erilainen...ja vielä aikasen vanha,musta..tsemppii kaikkeen mitä teetkin,nyt ja tulevaisuudessa!:))

anna ja niina kirjoitti...

tosi kiva toi takki!!sun blogis on ihana!tsemppii!!!kaikkeen!!

pps.katariina kehotti katsomaan tän blogin,ja tää on ihan mahtava!!!!!!!<333

Sasa kirjoitti...

Onneksi olkoon vitosesta! Se eka tuntuu kieltämättä tosi mahtavalta.. varsinkin, jos on tehnyt paljon työtä sen eteen.

Tes kirjoitti...

Hyvä idis ostaa jollekkin-jolla-on-jo-kaikki kanoja! Eikö niitä ole joitain muitakin esim. lehmiä? :)

Roosa kirjoitti...

katariina: Oi miten kannustava kommentti, kiitos :)

anna ja niina: Maine kiertää :D Mahtava on tosi iso sana, kiitos liian pieni vastine

Sasa: Ja mä ku en usko että näitä vitosia nyt alkaa mitenkään ylimääräsiä satelemaan :) Tentti oli kyl suht helppo, mut ehkä tosiaan johtu työmäärästä

Tes: Jossain on vaihtoehtoina kuulemma possuja, ja sit vuohia ja lehmiäki :) Kanat taitaa olla halvimpia, esim. noi lehmät maksaa 400e :O

kullanmuru kirjoitti...

Siis mitä kanoja? Kirjanmerkkejä? Vaiko? :D

Roosa kirjoitti...

kullanmuru: Ei ku siis ihan oikeita kanoja kehitysmaihin :D

Krista kirjoitti...

Kognitiivinen psyka on jo lukiossa vaikeeta, ni voin kuvitella millasta yliopistossa. :) Mitä muuten opiskelet siellä ? :o Mutta onnea tenttiin!

Roosa kirjoitti...

krista: Joo vaikeeta on, ainakin mun aivoille :S Logopediaa opiskelen ja meidän kuuluu noi psykan perusopinnot käydä :)

laura matilda kirjoitti...

tsemppiä (=