lauantai 20. joulukuuta 2008

Pikkuinen tilaus ja lahjoja

Hihi, eipäs tarvinnutkaan mennä tänään ruuhkaostoksille, sain kaikki lahjat ostettua jo eilen! Taneli parka on siellä keskustassa nyt sitten yksinään, säälittää. Joka paikka on kuulemma täynnä itkeäviä lapsia (miksi kukaan raahaa pikkulapsia kaupungille vuoden ehkä pahimpana ruuhkapäivänä??) ja hermot on kireällä. Pitääkin hemmotella sitä kun eksyy kotiin asti niin parilla joulutortulla.

Pistin juuri äsken Ellokselle menemään pikku tilauksen, ostoslakko kun päättyy siihen mennessä kun nuo tuolta tulevat. Tällaiset valitsin ostoskoriin, molemmat alennuksien kera:



Uggit: Ellos, 29,90e


Kumisaappaat: Ellos, 29e

Tosin, noista Uggeista sain alennusta TÄÄLTÄ (tsekatkaa muutkin jotka ootte tilaamassa Ellokselta!) ja loppuhinnaksi tuli vain 17,90. Ja noi kumisaappaat oli myöskin alennuksessa, niiden hinnaksi tuli 24e. Nuo kumisaappaat tulee kyllä tosi tarpeeseen, litimärät housunpuntit ei enää oikeen innosta. Ja noi Uggit tilasin nyt siis normaalikokoani pienempänä, 38 sijaan pistin tulemaan kolmeseiskat ja toivon että on sopivat. Sain myytyä ne edelliset mustat liian isot Uggit kaverille joka antaa ne siskolleen lahjaksi, KIITOS vielä jätteisosti jos nyt satut tätä lukemaan Riku :)

Ja sitten noita lahjoja. Olen oikeesti tosi tyytyväinen tämänvuotisiin lahjoihin, mutta parhaat pitää tietenkin jättää esittelemättä kun toinen sisko lukee silloin tällöin tätä blogia ja Taneli saattaa vilkaista (ei ole tähän mennessä ikinä katsonut mut kerta se olis ensimmäinenkin). Ärsyttää kun ton siskon lahjat on mun mielestä vielä ne kaikkein kivoimmat enkä voi näyttää niitä, ÄRH.

Äidille


Roosanauha-rintakoru Kultajousesta. Äiti ei kauheesti koruja käyttele, mut voin hyvin kuvitella et tällainen pieni ja nätti rintakoru vois päästä jotain asua koristamaan. Taikka sitten vaikka laukkuun kiinni.

Isälle


Miksi isille on niiiiiin vaikea ostaa lahjoja? Tämäkin oli vain hetken mielijohteesta hankittu. Viskisetti tuo siis on, siinä on tuollainen karahvi ja neljä lasia. Cittarista tämä.

Pikkusiskolle (Kiira, 14v)

+ Nadjan blogista ostettu rusettikoru
Nuo Hello Kitty huulirasvat on blogivoitto, vitsit kun unohdin mistä blogista (ilmoita jos huomaat! :) ). Saavat paremman kodin pikkusiskon luota, se ilahtuu ihan varmasti. Lapaset on Seppälästä.

Tanelin isä



Joulukahvia Sokokselta. Tämä on vähän pienempi versio kolme vuotta sitten annetusta kahvikorista, missä oli ties mitä ihme kahvilaatuja. Tällä kertaa pystyin onneksi hillitsemään itseni. Tanelin isä juo päivässä varmaan viisi pannulista kahvia, siis oikeesti ihan hulluja määriä.

Tanelin äiti


Toinen Roosanauha-rintakoru Kultajousesta. Tämä on enemmän Tanelin äidin tyyppinen, se tykkää kaikista enkelitavaroista.

Siinä ne sitten olikin, lukuunottamatta Tanelin kaksiosaista lahjaa ja toisen pikkusiskon myöskin kaksiosaista lahjaa.

Huomenna matka käy kohti kotia, missä aionkin sitten vaan olla ja rentoutua seuraavat kaksi viikkoa. Pala taivasta. Toivottavasti ei ole teillä pahat ruuhkat, muutenkin inhoan ajaa tuota Turku-Pori väliä kun eihän siellä mistään moottoritiestä olla kuultukaan vaan kahdeksaakymppiä körötellään. MUTTA NYT ON LOMA, kaikki on siis mitä parhaiten! <3

(roosanauha 1&2)

6 kommenttia:

kullanmuru kirjoitti...

Tuo ensimmäinen roosanauhakoru oli kyllä aika kivan näköinen :D

Noora kirjoitti...

Voin kyllä sanoa, että elämä helpottuu huomattavasti kivojen kumisaappaiden myötä, kun ei enää jokaista lammikkoa tarvitse erikseen väistellä :) Kaunis tuo roosanauhakoru ja saajat tykkää varmasti muistakin lahjoista.

david santos kirjoitti...

Brilliant!!!!

*~SL kirjoitti...

Kivoja lahjoja, ihanat lapaset!

HNA and ANE kirjoitti...

Ihanat noi hello kitty jutut ja noi uggit oli myös kivat (:

iina kirjoitti...

Juuh, minun blogista... No, hyvä ettei sitten käyttämttä jää vaan vaikka lahjaksi ;D Kiira? Oo, onkohan sama tyttönen, missäs päin suomea asut?