keskiviikko 17. joulukuuta 2008

Komboilua

Oon kahtena viime päivänä pukeutunut täysin samaan värikomboon: punaiseen, harmaaseen ja mustaan. Yllättävän vähävärikästä mut silti tykkään kummastakin asusta ihan kympillä. Plus molempina päivinä ollut ponnari päässä, mitä ihmettä?! Enhän mä käytä ponnareita.

Tiistai

Kynähame: Indiska
Musta peruspaita: H&M

Sukkikset: Seppälä

Kengät: Kirppis (parempi kuva täällä)
Panta: Pori Jazz

Keskiviikko

Mekko: Ellos
Alla musta peruspaita: H&M
Vyö: Vero Moda

Sukkikset: Seppälä

Kengät: Kirppis


Tiettekös muuten mitä? Enää yksi tentti ja sekin on jo torstaina aamulla! Kaiken lisäks se on ihan helppo niin voi ottaa jo nyt vähän iisimmin. Kyllähän tästä syksystä sitten taidettiin ihan kunnialla selvitä, parit reputukset tulee luultavammin vaikeista tenteistä mut aina voi uusia.

Torstaina tentin jälkeen matka käy joululahjoja ostelemaan ja ehkäpä pienelle kirppisreissullekkin voisi mennä. 24 tuntia niin koittaa vapaus! (ai miten nii oon innoissani siitä ettei tarvi ainakaan kahteen viikkoon päntätä eikä miettiä koulujuttuja, miten niin?).

Se Nadjastrangen blogista ostettu rusettikoru muuten tuli tänään. Taidan olla kiltti sisko ja luovuttaa sen joululahjan muodossa pikkusiskolle ihan niin kuin oli alunperin suunnitelmissakin. Saa yhden lahjan ruksattua pois listalta. Vaikka olisi toi kyllä tosi suloinen munkin kaulassa killumassa..

9 kommenttia:

Amelia kirjoitti...

ihanat nuo sukkikset!

Tes kirjoitti...

Minäkään en (melkein) ikinä käytä ponnaria, sillä näytän ihan viisivuotiaalta silloin. :D Sinulle kyllä sopii ponnari. :)

Maija kirjoitti...

oih sulonen koru <3

katariina kirjoitti...

ihania kummatkin mekot!en minäkään käytä yleensä ponnareita,mutta sullehan se sopii. :))
kiva koru!! mutta ne värit,ne on ihania,itsekkin olen käyttänyt paljon mustaa ja harmaata.punaista,en ole käyttänyt.. (:

melina kirjoitti...

Rakastan ponnareita, harmi kun omani ei oikein vielä riitä hienoon ponnariin! Sinulle sopii!

A.K. kirjoitti...

Tosi sulonen koru! :) Itselläni oli tänään viiminen tentti, tosin läpi se ei kyllä mennyt. Mutta toisaalta priorisoin niin paljon enemmän eilistä tenttiä, että sen luulisi menevän läpi kirkkaastikin. :)

kullanmuru kirjoitti...

Rusettikaulakoru on kyllä söpö :)

eimie kirjoitti...

mullaki meneillään toi samojen värejen käyttö lähes päivittäin. tosin tätä on tainnu jatkua jo syksystä lähtien. mäki haluun jo lomalle. vielä 3 työpäivää edessä. ja yks niistä ihana yli 10h vuoro. tiistai iltana saa sit väsähtää.

Anette kirjoitti...

Kivat asut ja ton harmaan mekon kaulus on iihaana + ponnari näytää sulla kivalta kun sul on niin söpöt pienet korvat (tunnustus: mulla on aina ollu kauhee pakkomielle pieniin korviin). :D