torstai 27. marraskuuta 2008

Katastrofi!

(heh, piti katsoa googlesta et kirjotetaanhan toi otsikko oikeasti noi, ei kannata alkaa miettimään mitään sanoja liikaa..)


Heippa kaikki! Kiitos ihanista kommenteista viime postaukseen, ilahduttivat kyllä suuresti :) Lupaan tehdä joskus toistekin päivä kuvina -postauksen.

MUTTA NE KENGÄT. Ne hitonhiton kirppiskengät mitkä ostin tiistaina. Katsokaa mitä niille kävi YHDEN (!!) kävelykerran jälkeen:


Siis mitä ihmettä?! Mistä ihmeen sokerista nuo kengät oli oikeen tehty, murenivat kirjaimellisesti käsiin! Arvatkaa vaan ärsyttääkö, tykkäsin meinaan oikeesti noista aika paljon.. Eikä noita pohjia nyt kannata ees vaihtaa (onko se ees mahdollista?), ostan mieluummin sillä rahalla monet uudet nilkkurit. Hiton hitto.

Lisää rutinaa: miksi oi miksi piti sataa vettä? En uskalla pyöräillä luennoille vaan on pakko kävellä. Tämä johtaa siihen ettei voi käyttää mitään kivoja korkkareita eikä Uggeja (mun mielestä niillä on vähän ehkä huono kävellä) vaan vaihtoehtona on ainoastaan jommatkummat saappaistani, tai nuo yhdet ikuisuusvanhat pikkumyyt mitkä on ihan kulahtaneet. Saappaissa ei siis ole mitään vikaa, haluisin vaan käyttää muitakin kenkiä. En enää ikinäikinäikinä (koputtaa puuta) valita lumesta jos sitä nyt tulisi tuon jääloskan tilalle, lupaan!

Neulepoololiivi: H&M
Alla neule: H&M

Farkut: öööm, H&M?
Korvikset: mitääh, myös H&M

Saappaat: Kirppis


Noiden saappaiden ansiosta säilyy kyllä housunlahkeet kuivina, mut ehkäpä ne kumisaappaatkin olisi korkea aika hankkia. TOSIN niillä olisin satavarmana nurin tuolla luistinradalla.

Nyt ne viime postauksen muut kirppislöydöt mitkä jäivät sillon kuvailematta. En kyllä tiiä miten hyvän kuvan noista jutuista saa näiden kuvien perusteella.

Tummanruskeat kenkulit: Kirppis-Centeri 1,5e

Noi on oikeesti paljon söpömmät kuin kuvista näyttää! Ovat kotimaista tekoa, PomarFinn lukee pohjassa. Mahtavatko olla aitoa nahkaa sitä en tiedä. Näiden käyttöä joudun kyllä varmaan odottamaan jonkun aikaa, tuonne loskaan en halua näiden kanssa mennä jalkojani kastuttamaan.

Laukku: Kirppis-Center 1e

En oikeastaan olisi tarvinnut mustaa laukkua, mutta hei, eurolla! Eikä toi laukku nyt tolleen olalla kannettuna näytä noin neliskanttiselta kuin ykköskuvassa. Solki on <3, mut se pitää kyllä jotenkin liimata ettei lörpöttäis tuolla lailla. Onko sinulle käynyt samanlaista kenkäkatastrofia kuin minulle??

29 kommenttia:

Charlotta Eve kirjoitti...

Oih ku söpö pipo! :)
Ja ei oo onneks käynyt kenkien kanssa noin.. :o mutta varmasti on joskus tosiaan joku uus juttu menny heti rikki.. tai itseasiassa yhet Seppälän ballerinat ! :D

Frezza kirjoitti...

On käynyt samanlaisia kenkäkatastrofeja. Olen huomannut että jos on valmis sijoittamaan kenkiin vähän enemmän rahaa niin ne myös kestävät paremmin käytössä :)

Unknown kirjoitti...

ei noin voi käydä! :--O ihan mahdotonta tai sitten ei. aika hullua, ehkä pohja oli vaan jotenkin todella hauras?

zophie kirjoitti...

itselleni kävi kevättalvella ihan samalla tavalla yhtien nilkkureiden kanssa. toisesta kengästä halkesi pohja vajaan viikon käytön jälkeen. :o ja ne sentään olivat ihan tuliterät eivätkä kirppikseltä ostetut popot. kyllä nakersi!

Goldbay kirjoitti...

Kiva kun kävit kommentoimassa :) Tykkään kovasti noista sun ruskeista saapikkaista,ihanat!

katysha kirjoitti...

Mulle valitettavasti kävi samalla tavalla kenkien kanssa.. :( olin ostanut kirppikseltä ihanat mustat saapikkaat viime talvena, ja laitoin ne sit kouluun.. noh, puolessavälissä päivää huomasin et jalat on ihan kosteet ja kengät jätti jotai mustia jälkiä jälkeen.. pohja oli kans ihan rikki.. :S veikkaan että noi kirrpiskengät(jotkut niistä) on vaan vanhoja, jollain mummelilla ollut puol vuosisataa komerossa, niin on haurastunut pohja.. :S

AA kirjoitti...

Vou itelläni on samanlaiset kuin nuo siun ruskeat kirpparilta ostetut saappaat, ne on äitin vanhat :DD

Johanna kirjoitti...

Voi ei, ei kovin hyvässä hapessa nuo kengät! :D Onneksi olivat sentään melko edulliset :>

Anonyymi kirjoitti...

Ei hui mikä pohja! :o

Omat kenkäkatastrofit on jääneet kai yksiin UFFilta ostettuihin kenkiin. Kesken (hyvin hyvin sateisen) koulupäivän, humpsis, pohja irtosi! Siinä sitten äkäinen soitto iskälle että toisi uudet kengät.

nadjastrange kirjoitti...

mä luulen, (tää on siis vaan villi veikkaus) että noi pohjat on menny rikki koska niitä ei oo käytetty vuosikymmeniin..
onko noissa kengissä kumipohja? meinaan kahille mun kumipohjasille kengille on käyny samanlailla! ton uusimman katastrofin jälkeen aion tarkistaa saappaiden pohjan materiaalin ennen ostopäätöstä. :D

Roosa kirjoitti...

evelina: Milleen ne meni rikki? :/

pretty girl: Mä ostan mieluummin monta kymmentä paria kirppiksiltä (jos niistä vaan yks hajoaa) ku yhdet laatukengät, oon ehkä vähän materalisti :D

lina: Joo olin kans AIKA yllättynyt kun pääsin koululle asti, kengistä vaan putoili palasia :(

zophie: Kai kävit valittamassa myymälässä? :O

peppi: Voi kiitos, ovat tosin vähän ehkä pienet mut kyllä niiden ihanuudet takia kärsii kipeistä varpaista ;)

katja: Ei tullu mielenkää et noi vois olla jotku SUPERvanhat, ei näyttäny yhtään siltä :O Mut joo kyllä se varmaan oli sit niin :/

a (ARblog): Hei epistä, miksi meen äiti käyttää vaan jotain vaelluskenkiä :P

adriana: Jep, onneksi! Jos olisin ostanut nuo ihan kaupasta olisin varmaan vuodattanut hieman suuremman krokotiilinkyyneleen

emma: Ai kokonaan irti? :O Kuulostaa oudolta, ihme rämäkenkiä sitä ihmiset tuokin kirppiksille.

nadjastrange: ömp..en tiiä :D Mut epäilen että on kumia. Mut voiko mun Uggeille sit käydä samalla tavalla, niissähän on myös kumipohja?? :O APUA!!

Maija Eveliina kirjoitti...

kivat nuo ruskeat kirppis saappaat ;>

Tasha kirjoitti...

Mulla on joskus jotkut työsandaalit haljenneet pohjasta, mutta tollasia murenevia pohjia ei ole tätä aiemmin vastaan tullut.
Kakka homma, kauniit kenkut kun olivat :/

Anonyymi kirjoitti...

Juu, kyllähän se niin on. Muttamutta.. tuo kopioiminen vain tuli mieleen errästä suuren käsityölehden numerosta, jossa se Anu tekee niitä käsitöitä, niin kun hän oli laittanut blogiinsa kuvan tekemästään käsityöstä jossa oli tällä ns. valokuvasysteemillä koristeltu työ (lue: printattu kuva netistä, sitten se laitettu sellaiseen erikois paperiin (<--?)jonka avulla saadaan se kuva tavallaan kankaaksi ja sitten se ommellaan siihen työhön kiinni), niin siitä tuli sitten kuulemma sellainen sanaryöppy että sinä olet kopioinut tuon ja tuon käsityötä jne. Näitähän ihmisiä on aina riittänyt, mutta onneksi nykyään vähemmän. :) (anteeksi näin sekavasti kirjoitettu kommentti)

Harmi niiden kenkien kanssa! Nätit olivat, mutyta minkäs teet kun menivät rikki. :( Yhdyn Evelinaan, söpö pipo!

AnSu kirjoitti...

Kiva pipo ((: , siis oikeesti ne kengät oli niin ihanan näköiset miksköhän ne meni tolleen T__T ? Ihanat ruskeet saappaat (:

Noora kirjoitti...

oho, en oo ikinä tienny, että kengille voi käydä noin huonosti :( ja kuitenkin jos kerta kirppikseltä olivat ja joku on varmaan aiemminkin pitänyt ja sitten sulla heti hajoaa :(

Anonyymi kirjoitti...

Ihana pipo! mulla on oranssina samanlainen. ei liian paksu tällasille loskakeleille :)

sara kirjoitti...

mulla on käyny samalla tavalla, ihan ihka uusille kengille! Mureni käsiin kun olin käyttänyt niitä kuukauden!>>: murr. kipakkana tyttönä siis suuntasin kenkäkauppaan valittamaan (:DD) ja palasin sieltä lahjakortin kanssa.

Kirppikseltä ostetut kengät ovat aina vähän arveluttavia, koska lemppari punaisista saappaista on tadaa pohja melkein kokonaan irti. Kävele niillä sitten tuolla lumessa ja loskassa.:D
Toivottavasti minulla on parempaa onnea uusien Elloksen Uggien kanssa.(:

Ina kirjoitti...

hui mitä noille kengille on käyny:o aika hauraat pohjat ollu.. Mukava blogi!

Anonyymi kirjoitti...

Jos kengät ovat vanhat saattaa käydä noin ja kokemusta on:)!

kullanmuru kirjoitti...

Harmi nuo kengät, eikö niitä voi suutarilla käyttää? :o

sweethearts kirjoitti...

vähän ärsyttävät noi hapristuvat kengät, oli nimittäi toosi söpöt! mut mä kyl tykkään tosta uudesta laukustas :)))

Roosa kirjoitti...

AnSu: Noissa muissa kommenteissa on ehdoteltu et noi kengät oli ollu jonkun mummon vintiltä revityt, eli siis toosi vanhat ja siks hapertuneet :P

norppa: Nii ja ku noissa ei näkyny yhtää käytön jälkiä, siis iha loistavassa kunnossa olleet korkolaput ym :(

hansu: Joo toi on mullakin niin väljä ettei pääse tuleen kuuma ku tuulee läpi ;)

S: Muakin pelottaa että mitä jos Uggeille käy samalla tavalla, saan painajaisia jo ajatuksesta!

Ina: Kiitos! :):) Ihan ku jostai kaurakekseistä olis ollu tehty nuo pohjat..

anonyymi: Eli uusille kengille noin ei voi käydä? Tai siis se on epätodennäkösempää?? Olis helpottava tieto :D

kullanmuru: En mä oikeen viitti ku noi kumminki makso niin vähän :) Ostan samalla rahalla monet uudet kengät ;)

sweethearts: Mäkin tykkäilen siitä, täytyy laittaa parempi kuva vielä niin näkyy et se on oikeesti semmonen pussittava eikä mikään laatikko :)

Anonyymi kirjoitti...

katoksä kieroon vai miks sum slimät on oudot=

Roosa kirjoitti...

anonyymi: Öö en? Ehkä se näyttää jos kattoo noit kuvia pitkää niin siltä, mut siis en normaalisti ainakaan katso :D

fudge kirjoitti...

Voi apua,miten kengille voi edes käydä noin?! :O Hurjaa. Mutta ihanan laukun oot hankkinut ja muutenkin päivänasu erittäin mukava ja ihana! :)

Iina kirjoitti...

Mulle ei oo käyny noin, mutta veljeni konffiksessä (joku nelisen vuotta sitten) kävi tuollee. :-D Oli kyllä hiukka naurussa pitelemistä, ku toinen kävelee alttarille ja kengistä tippuu muruja.. Mutta harmi, että kävi tuolleen :/

ELISA kirjoitti...

mulla on uusittu kaksista kengistä koko pohja. mutta ei kai se kauheesti maksanut... mutta kengät oli rakkaat.

Roosa kirjoitti...

fudge: Kävi vaan vähän huono tuuri kenkien mut hyvä tuuri laukun kanssa ;)

lina: Mä ihmettelin luennolla et mitä ihmeen pikkukiviä oon raahannu mukanani pihalta :D

elisa: Joo noi ei nyt niin rakkaat olleet kun ihan kirppikseltä eurolla ostin nii en viitti sit uusia :)