sunnuntai 14. syyskuuta 2008

WALL-E:ilua ja muutamia tykkäysasuja

On vähän laiskottanut tän blogin suhteen tällä viikolla, ensi viikolla yritetään parannusta sillä intoa kyllä löytyy. Aiheitakin olisi varastossa vaikka millä mitalla, mutta silti tulee aina tehtyä jotain "tärkeämpää" (kuten englannin tehtäviä mistä osasin osan ILMAN tanelin apua!!).

Omistan muuten harvinaisen kivan miehekeen, tuo kun HALUSI tulla kanssani katsomaan WALL-E- elokuvaa ilman ylimääräistä manailua ja ruikutusta. Jo ennen leffaa olin haalinut itselleni WALL-E avaimenperän ja lukujärjestyksen, vakava fanitus siis kyseessä. Jep, on täysin yliopistomaista käyttää lukujärjestyksenä piirretty-lukujärjestystä ja roikottaa hahmoavaimenperää laukussa. Halusin ehdottomasti päästä ulkoiluttamaan Indiskan kynähamettani pitkästä pitkästä aikaa ja tällaisen asun väkertelin sen ympärille:

AARHGT miten ärtsyä etten mahdu kokonaan yhteen kuvaan!
Hame: Indiska
Paitamekkojuttu paitana: H&M
(kurkkaa pari postausta taaemmas,näkyy paremmin)
Sukkikset: Gina Tricot
Vyö: Seppälä

Pipo: H&M

Korkkarit: Kirppis


Kutet varmaan näkyy, olen rakastunut leijonankeltaiseen. Onneksi se tuli muotiin nyt syksyllä, tarjolla on paljon enemmän vaatteita ja asusteita tässä sävyssä kuin ennen. Tämä taitaa yltää omassa mielessäni parhaaksi asuksi piiiiiiiitkään aikaan, mitä mieltä olet?

WALL-E käytiin siis eilen katsomassa ihan originaalina englanninkielisenä versiona. Tanelin sanoin: oli kyllä söpöin elokuva mitä olen ikinä nähnyt. "Aaaaw" kuului viitisen kertaa yleisöstä ja pikkuisia naurunpyrskähdyksiä sitäkin useammin. Täältä löydät tietoa leffasta. Niille, joiden mielestä animaatioiden katsominen isossa leffateatterissa on rahojen tuhlausta, suosittelen ehdottomasti tätä supersuloista pätkää. Vakuutan, se muuttaa mielipiteenne. Minä en voi enää olla hokematta mielessäni "Walle" ja "Tadaa!"-sanoja :).


Harrastaako kukaan muu muuten sitä, että pyytää poikaystävää valitsemaan vaatteet itselle? Meillä tämä on ihan yleistä varsinkin lähdettäessä pikkumatkalle tyyliin kauppaan. On hauskaa nähdä minkälaisissa vaatteissa tuo toinen puolisko haluaisi minun kulkevan, taikka mistä hän luulee minun pitävän. Tänään Taneli valitsi ylleni seuraavaa (olen hyvin ylpeä!):

Hih,näytänpäs lyhyeltä. Huomatkaa samispose.

Farkut: JC
Raitatoppi: H&M
Paitapusero: ??
Panta: Glitter
Korvikset: Glitter
Kengät: Kirppis

Katsokaa nyt miten hienon asun se valitsi! Taitaa olla tyylini tullut tutuksi tuolle miekkoselle vaikka se armeijassa tällä hetkellä suurimman osan aikaansa viettääkin. Tuo musta paita piti vielä penkoa vaatekaapin pimeimmästä nurkasta minne se oli ajautunut. Ansaitsi kyllä monta pusua tästä hyvästä.

Lopputiivistelmä: Käykää katsomassa WALL-E ja luottakaa poikaystävänne makuun!

Nyt nautiskelemaan pastasta, pihvistä ja bernaisekastikkeesta, adios!

(WALL-E)

11 kommenttia:

Mitu kirjoitti...

Hyvä maku poikaystävälläsi! ;) En jotenkin ole ymmärtänyt tuota WALL-E-juttua, eikö leffa kerro jostain robotista? Voihan se siis olla todella hyvä, en sitä kiellä, mutta tuntuu silti hassulta :DD

Roosa kirjoitti...

Mitu: Jep,rakastuneesta ylisöpöstä robotista :D

Jonna kirjoitti...

Oh! nuo pipo ja sukkikset ovat tosi ihanan väriset:) Olen jo pitkään haikaillut samaa väriä omaa vaatekaappia säväyttämään mutta toistaiseksi on jäänyt hankkimatta:)

*~SL kirjoitti...

Kivat asut!:)

Caramelo kirjoitti...

NamS asuja, varsinkin eka i h a n a tuo pipomyssykin niin AH! <3

essi kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
essi kirjoitti...

ihana toi eka asu!

scarred my heart kirjoitti...

Poikaystäväsi osaa kyllä valkata hyvä vaatteet :>

pina kirjoitti...

Hienot asut (:

Muoviankka kirjoitti...

Mun on täytyny jo käydä kattomassa WALL-E monta kertaa, mut en oo ehtiny. Käyn varmaan viikonloppuna. Mullakin on se sama lukujärjestys, tiedoks vaan! ;)

Peippo kirjoitti...

Mä aion nähdä Wall-E:n sitten kun se tulee DVD:lle. Tänne se tulee vaan suomeksi dubattuna ja englanniksi se pitäisi mennä katsomaan vähintään Turkuun. Ikään kuin jaksaisi/viitsisi. :D Meikätyttö katsoo sen mieluummin alkuperäiskielellä, joten DVD:tä odotellessa...