lauantai 20. syyskuuta 2008

Löytöparatiisin saaliis

Jee,kirppis kirppis kirppis! Että olikin piristävää päästä pitkästä aikaan tekemään mahtavia löytöjä. Aikaisempi mielipiteeni Turun kirppisten huonosta laadusta tuli siis kumottua kerta heitolla ja vain yhden ainoa kirppiksen voimin! Kiitoskiitoskiitos Kristiina, että jaoit minun kanssani tämän täydellisten löytöjen paratiisin.

Eilen perjantaina siis pääsin vihdoin ja viimein taas kirppisshoppailemaan. Sisään astuin noin klo. 15.00 ja ulos lähdin 17.15. Voitte siis kuvitella miten VALTAVA euro-kirppis oli. Paikan kokoa ajatellen ei kyllä ole ihme että löysin niin monia juttuja.

Hame: 3e, kirppis
Alkujaan Vero modasta kotoisin oleva korkeavyötäröinen hame valloitti heti. Kolmen euron hinta sai minut ensin hieman epäilevälle kannalle (on se hassua miten mieli virittäytyy kirppishinnoille kirppiksellä, kolmella eurolla ei tuollaista hametta saisi tavallisesta kaupasta ikinä!) mutta nyt myöhemmin ajatellen en olisi voinut parempaa löytöä tehdä! Istuu juuri passelisti ja on sellaista ihanaa jämäkkää kangasta. JES!

Musta paitapusero: 1e, kirppis
Tämän ostin perusteluilla "no kun se on niin halpakin.." ja "vanhassa mustassa paitapuserossani on likaa mikä lähde". Hyvät perustelut saivat minut nappaamaan tämän sen kummempia pohtimatta.

Musta laukku: 60snt, kirppis
Lasit: Kuvausrekvisiittaa H&M:stä


Olen nykyään ihastunut pikkulaukkuihin, minulta löytyy jo turkoosi ja lila yksilö ja tuo musta nättimys oli juuri sopiva lisä kokoelmaani. Aivan naurettavan alhainen muuten tuo hinta, hyvä juttu minulle! Aurinkolasit näyttämässä laukun kokoluokkaa.

Kengät: 1,5e, kirppis
Näissä taisi vielä olla joku alennuskin mitä en nyt muista. Ensimmäiset täysin mustat korottomat kenkäni superhalvalla, ah! Tosin nämä ovat pohjista aika kuluneet (niin sisä- kuin ulkopohjistakin) että eivät taida kauaa kestää. Toivotaan kuitenkin että edes ensi kesään asti!

"Helmet": 2e, kirppis
Eivät siis tietenkään ole mitkään aidot helmet, siitä nuo hakaset. Mietin useamman kerran että ovatko nämä liian kalliit, mutta Kristiina vieressä hokemassa "naisella ei voi koskaan olla liikaa koruja" sai mieleni muuttumaan. Ovathan ne toki kivat, ensimmäinen värikäs kaulakoruni.

Ja sitten....rumpujen pärinää...

Saappaat: 3e, kirppis
Hihihi, että olen onnellinen näistä! Ajatuksena oli ennen tätä reissua ostaa kalliit saappaat ihan perus kenkäkaupasta, mutta nytpä ei tarvitse. Mukavasti pehmentynyttä nahkaa ja juuri pasellit jalkaan. Merkkinä joku Corso, josta en ole ikinä kuullut. Älkää välittäkö muuten noista polvipusseista, en jaksanut tunkea puntteja kunnolla tuonne varren sisään. Nämä saavat minut haaveilemaan entistä kovemmin niistä vaalean harmaista farkuista..

Mitäs tykkäätte? Oliko hyviä löytöjä vai heitinkö rahani mielestänne hukkaan?

12 kommenttia:

May kirjoitti...

Ei, kyllä nämä on aika hyviä löytöjä! Se on kiva jos löytyy tavaraa, joka ei alkuperäiselle omistajalleen ole syystä tai toisesta sopinut tai on vaan muuten vaan jäänyt käyttämättä. Loppuun asti kulutetut jämät eivät mielestäni kirpparille kuulu!

Emmie kirjoitti...

ihanat noi saappaat =)

nuppuuu kirjoitti...

kivoja löytöjä oot tehny! :)

tosiaan, mäkin kitsastelen aina kierrareilla. Esim. jos tulee unelmatakki vastaan vitosella ja kaupassa vastaava olis kymmenkertaisella hinnalla, niin silti saatan jättää ostamatta "kovan hinnan" vuoksi! :o hassua
:----D

Anonyymi kirjoitti...

Kolmen euron saappaat, vaude!

Anonyymi kirjoitti...

Oi, mitkä saappaat!

Fiore Secco kirjoitti...

mun rahavarat in aina tosi niukat, eli ei taida mullakaa olla asiaa sille osastolle enää;D

Muoviankka kirjoitti...

Nyt taidan vasta pikkuhiljaa tajuta että kyllä niiltä kirppiksiltä oikeesti löytyy jotain! Kävin kerran jollakin kirppiksellä jossa myyntiin parittomia kenkiä!

Roosa kirjoitti...

may: Jep, sellaiset nukkaiset ja reikäiset vaatteet on kyllä jotain aivan järkyttävää :S

emmie: Tiedän ;);)

nuppuuu: Tästä piheydestä pitäisi kyllä päästä eroon sillä siitä ei ole mitään hyötyä ja saattaa jäädä moni ihanuus kirppikselle ihan vain omaa tyhmyyttään :P

cocos: Jep,hinta onkin se paras juttu noissa!

ssu-: Hihi, kiva että muutkin tykkää :)

fiore secco: Mut ainahan sitä voi haaveilla.. ;)

muoviankka: Joo siis tuollakin oli yhessä pöydässä myynnissä yks lenkkitossu 10snt, nii ne pojat jotka oli just sen tuonu siihen sano että koira oli syöny toisen ja että ostakaa tästä mainio purulelu :D

Caramelo kirjoitti...

Hienoja löytöjä! Kengät erityisesti ;)

pina kirjoitti...

Ei liity mitenkään postaukseen, mutta kävin eilen kaupungilla ja näin oliko se nyt H&M poistossa teepparin ja olin varma, että näin sen jossain ennen. Sinun profiilikuvassasi tietysti! ;D

tiina kirjoitti...

Aivan ihanat saappaat !

RagDoll kirjoitti...

hyviä löytöjä! =) nuo kengät varsinkin.

En itse ole saanut aikaiseksi tutkia kirpputorien tarjontaa. Kun itse vein sinne tavaraa, halusin vain äkkiä pois jaloista ;D