sunnuntai 3. elokuuta 2008

Yhdeksän palaa minua

Äiti oli tänään shoppaustuulella, osti sitten pikkutytölleen hieman Citymarket-löytöjä. Näistä kuitenkin juttua jossain toisessa postauksessa, ettei mene tämäkin blogi vain ostelujen esittelyksi. En muuten normaalisti ole tällainen supershoppaaja, viimeistään kuukauden päästä tulee asiat muuttumaan hieman opiskelijabudjetille sopivammiksi.

Koska minulla on jo KOLME(!!) tilaajaa ja 24 (mukamas) viikkolukijaa, juhlistan tätä yhdeksällä pienellä ja turhalla faktapalasella minusta ja elämästäni. Enjoy:


1. En ole ikinä käynyt rockfestareilla, ainoastaan yhdellä Zen Cafen keikalla pari vuotta sitten. Minua ei miellytä ajatus ihmismassaan ja mutaan hukkumisesta etenkään kun tästä lystistä pitäisi vielä maksaa! Musadiggareille festarit ovat varmasti kultaa, onneksi minä saan kiksejä muualta.



2. Valehtelen sujuvasti. Tämä ei totisesti ole se kadehdittavin taito, mutta on osoittautunut erittäin käteväksi tukalissa tilanteissa. Olen valehdellut esimerkiksi työhaastattelussa puhelinmyyjäksi että minulla on pieni mäyräkoira kun haastattelija tivasi harrastuksia (joita minulla ei ollut). Keskusteltiin sitten haastattelijan kanssa muutamia minuutteja siitä kuinka hänen äidilläänkin on mäyräkoira.. Sain paikan mutta en kuitenkaan ottanut sitä vastaan,sain paremman työn.



3. Olen käynyt joka kesä kesätöissä täytettyäni 15 (tämä kesä olkoon poikkeus säännössä). Vaikka tämä on melkein kokonaan suhteiden ansiota olen silti ylpeä sekä itsestäni että siitä, miltä CV:ni nykyään näyttää. Onpahan helpompi hankkia kesätöitä kuin täysin tyhjällä ansioluettelolla.



4. Haluaisin niiiiiiin paljon että minulle sopisi punainen huulipuna,sillä esim. Gwen Stefani näyttää taivaallisen tyylikkäältä punatuissa huulissaan. Olen yrittänyt sovittaa sekä vaatetusta, hiusväriä että meikkiä punattuihin huuliin mutta ne eivät vain istu minun naamaani.



5. Olen taitava lunttaaja. En tiedä miten olisin selvinnyt lukiosta ilman tätä taitoa, sillä ruotsin läpäisy oli pelkästään lunttaamisen ansiota. Ei kaduta, nelosen nostaminen vitoseksi ja etenemisesteen välttäminen ei mielestäni voi olla kovinkaan paljon muilta kokeen tekijöiltä pois. Olen luntannut mm. niin että lähetin kokeen aikana kysymykset kännykällä poikaystävälleni ja hän tekstasi vastaukset. Johtuneekohan tuon taktiikan onnistuminen sokeasta opettajasta vai minun taidoistani..



6. Minulla on Billy Boydin aito nimikirjoitus. Joskus Taru sormusten herrasta- huuman aikana minäkin kyseiseen näyttelijään ihastuneena (ei kirjaimellisesti kuitenkaan) lähetin ihan kirjepostia jossa pyysin nimikirjoitusta. Kuva saapui..puoli vuotta myöhemmin varustettuna tekstillä: To Roosa, lots of love, Billy Boyd. Ehkä tällä tienaa vielä joskus maltaita.



7. Minusta on kirjoitettu pieni juttu Demiin (ah,olen julkimo). 2007 elokuun numerossa kerron kahden muun tytön kanssa siitä mitä tapahtuu kun ei pääsekään haluamaansa opiskelupaikkaan. Oli mukava kokemus, kuvaaja ja toimittaja olivat rentoja. Tosin valitsivat sitten aivan hölmön näköisen kuvan vaikka luultavasti joukossa olisi ollut parempiakin..



8. Minulla on oma toiminimi jonka avulla on työskennellyt nyt hieman päälle vuoden. Toiminimi on siis ikäänkuin oma pikkuyritys, työntekijöitä minulla on vain minä itse. Tämäkin asia on junailtu isäni kanssa niin, että teen toiminimen kautta töitä firmalle, missä hän työskentelee, 16,5 euron tuntipalkalla. Ihan unelmahelppoa rahaa ja täysin laillista toimintaa. Ei voisi toivoa parempaa kesätyötä.



9. En ole ikinä pelannut Twisteriä, olenko jäänyt paljosta paitsi? Ehkä tämä korjaantuu syksyn fuksipileissä ja pääsen vihdoin nolaamaan itseni myös tämän parissa.

Onko sinulla jotain mitä haluaisit paljastaa? Haastan kaikki halukkaat paljastamaan yhdeksän turhaa faktaa itsestään!

(Kuva , kuva , kuva , kuva , kuva , kuva , kuva , kuva , kuva)

8 kommenttia:

Timantti kirjoitti...

Minä voisin yrittää tätä, jos vain keksin yhdeksän asiaa itsestäni. Laitetaan hautumaan.

Anonyymi kirjoitti...

Mä voisin itseasiassa olla jo melkein kateellinen Boydin nimmarista kun oon kerran hirveä LOTR fani ;O)

MouMou kirjoitti...

Kunpa tuo huulipuna sopisi minullekin!:)

Lotta kirjoitti...

en ole minäkään ikinä festareilla remunnut, joissakin konserteissa vuonna nakki kylläkin... enkä tunne että olen mistään jäänyt paitsi. Ja punaista huulipunaa kokeilen silloin tällöin ja ikinä se ei vaan sovi...

Sandra kirjoitti...

Pitääkin heti tsekata tuo Demi ;D Jossain se on kyllä tuolla tallessa :D Mistä sut saa tilattua, kun tuossa sivussa ei ainakaan oo linkkiä ? :)

Roosa kirjoitti...

casual me: nyt laitoin linkin,meneekö oikeaan paikkaan? :)

Sandra kirjoitti...

Nyt tilasin :D Juu menee oikeaan paikkaan :)

Pineapple Penguin kirjoitti...

MITÄÄÄÄÄÄH BOyDIN NIMMARIIIII :O Oon niiin kade, mullakin oli ihan hirveä ihastus :( Pitäisköhän vieläkin lähettää sille postia :D Nyt kun LOTR-hypetys ei ole enää päällä.. hmm..
Toinenkin MITÄÄH: mun kaveri oli samaisessa Demin jutussa :D