perjantai 15. elokuuta 2008

Päivän asua ja turhaa löpinää.

On muuten kumma ettei sää ikinä voi olla sellainen kuin sen tahtoisi olevan. Tänään paistaa pitkästä aikaa aurinko ja minä kun halusin sadesään! Oltaisiin menty Tuffan (Papan, isoisän, tiedättehän) kanssa kiertelemään loput Porin kirppiksistä, hän kun tietää niitä ainakin pari miljoonaa ja käy niissä tosi usein. Aurinko kuitenkin päätti paistaa niin piti reissua siirtää ensi viikoksi (hyvällä säällä tuo Tuffa kun hoitaa metsäpalstaansa). Tällaisessa asussa olisin lähtenyt liikkeelle:

Toppi: H&M
Hame: H&M
Hattu: H&M
Sukkikset: Seppälä
Kengät: Citymarket

Heh, tiedän, olen oikea H&M:n mannekiini. Tuo "möykky" alavatsan kohdalla on muuten huonosti oleva hameen kiristysjuttu, en ole sentään noin epämuodostunut. Valitan suttuista kuvaa, en tiedä mikä tuota kameraa taas vaivaa.

Tänään luvassa vielä autolla ajamista Pori-Turku välillä, mennään viikonlopuksi taas miehekkeen kanssa kotiin Turkuun. Mukanani raahaan seitsemät kengät (!) sekä kasan vaatteita. Mitäköhän Taneli sanoo alati kasvavasta kenkäkokoelmastani.. Huomenna (toivottavasti) luvassa reissu Turun Kirppis-Centeriin, mahdollisista löydöistä kuvaa huomenna. Rentouttavaa viikonloppua kaikille!

4 kommenttia:

May kirjoitti...

Onnekasta kirppisreissua!

am kirjoitti...

Kiva toi hattu ja hame :) Heh, seitsemät kengät...? :D

Roosa kirjoitti...

Huomioitakoon että vain kolmet kengät olivat uusia :D

pina kirjoitti...

kivat vaatteet :D