maanantai 18. elokuuta 2008

Kolme vahvaa vaihtoehtoa

Heräsikö joku muu viime yönä valtavaan ukkosmyrskyyn? About puoli kolmelta jyrisi täällä Porin suunnalla aivan järkyttävällä voimalla ja salamoi vähintään joka viides sekunti. Minä tapitin ihan täpinöissäni ulos ikkunoista henkeä haukkoen, niin upealta salamanäytös näytti. Harmi että asutaan metsän laidalla, pellon vieressä asuttaessa olisin nähnyt varmasti paljon enemmän.


Tasan viikon päästä alkaa uusi elämä, näinkin radikaalisti sanottuna. Yliopisto-opiskelu logopedinä starttaa tutustumisien merkeissä enkä malttaisi millään odottaa. Ihanaa päästä viimein opiskelemaan sitä mitä todella haluaa ja mistä on tullut jo monen monta vuotta haaveiltua.
Tutoreilta tuli postissa kirje, jossa neuvottiin ensimmäisenä päivänä pukeutumaan sään mukaan (tullaan olemaan aika paljon vissiin ulkona). Tämän takia on pakko jättää pois kaikki hameviritykset ja värikkäät sukkahousut ja tyytyä farkkulinjaan. Tällä hetkellä minulla on kolme vahvaa vaihtoehtoa enkä osaa millään päättää mikä olisi kivoin. Mitä sinä sanot, missä asussa astun sisään yliopistomaailmaan?

Asu 1:
Paita: H&M
Tummat farkut: ?ikuisuusvanhat?

Nahkatakki: Jim&Jill
Laukku: Marimekko

Naamasensuuri iski taas. Eli paita on pitkä ja trikookangasta, farkut joustavaa farkkukangasta. Plussana tässä asussa on mukavuus, miinuksena antoisa kaula-aukko jonka kanssa ei parane kumartua.

Asu 2:
Paita: H&M
Farkut: ?
Tähän asuun teidän pitää kuvitella samat nahkatakki ja laukku kuin yllä olevaan, kamera ei suostunut enää yhteistyöhön. Paitana sama lila poolo kuin viime postauksessa, housuina perusfarkut. Plussana pitkät hihat (jos on vähän viileämpi ilma, tosin ei nahkatakin kanssa kylmä tule muissakaan asuissa), miinuksena paidan läpinäkyvyys kuvia otettaessa (mistä minä tiedät otetaanko siellä kuvia vai ei, pitää varautua kaikkeen :) ).

Asu 3:Paita: H&M
Punaiset farkut: H&M
Nahkatakki: Jim&Jill
Laukku: Marimekko
Tulipas näistä asuista nyt H&M- painotteisia. Plussaa tässä asussa on värikkäät farkut, jota tuovat eloa asuun. Miinuksena hassu(?) väritys (punaiset farkut&punainen laukku, mustaharmaa paita&musta takki).

Kenkinä toimivat asusta riippumatta nämä, ovat hyvät sekä sateessa että auringonpaisteessa:


Mikä asuista on sinun suosikkisi?

(kuva)

16 kommenttia:

Anna kirjoitti...

Jaaa-a, kai niitä jotenkin pidetään juhlavampana tai jotain, en kyllä käsitä miksi kesähelteillä pitäisi olla sukkikset.. Mutta mutta, asu no. 2 ehdottomasti:)

behaviour kirjoitti...

3 asu on lempparini (:

essi kirjoitti...

eka asu! :D

Ai kirjoitti...

Itse laittaisin tuon 2 asun :)

tiny kirjoitti...

2. asu vaikutti parhaalta!

tiina kirjoitti...

2. asu on lempparini :)

hetan kirjoitti...

heti ensin, luotan tummaan ja valitsen kakkosen. oliko tuo nahkatakki muuten kallis? olen nyt kuluneen kesän aikana valitellu, ku ihmiset yhtäkkiä ostelee nahkatakkeja, mutta moumou sai minun pään kääntymään. kuolaan nyt sen nahkatakkia... : (
kiitos muuten kommentista. : ) oli aika hätkähdyttävää saada kommenttia ei-tutulta nettikasvolta. kiitos siitä siis. ja mukavia opintoja. : )

Noora kirjoitti...

Moi Roosa!
Kiitos blogikommenteista, banneri-ihastelut välitin eteenpäin itse piirtäjälle. Todella mielenkiintoiselta kuulostaa tuo logopedia, onnea opiskeluihin. Minäkin kallistuisin tuon kakkosasukokonaisuuden puoleen, mutta valitse se, jossa tunnet olosi kaikista mukavimmaksi :)

Roosa kirjoitti...

hetan: Satasen tuo takki maksoi, mutta eipä tuo kallis ole kun ajattelee aidon nahkatakin ajattomuutta :)

noora: Kakkosasu on saanut muiltakin kannatusta, johtuukohan se siitä että sen asun kuva on paras noista asukuvista ;)

Tes kirjoitti...

Kakkosasu on mielestäni kivoin. :)

Caramelo m kirjoitti...

ykkönen tai kakkonen sanon minä ;)

MouMou kirjoitti...

Kakkonen!<3 (tulipa taas pervertti kommentti, huoh)

vippe kirjoitti...

Ehkäpä kakkonen :)

May kirjoitti...

Sanonpa että kakkonen, sopii säähän kuin säähän.

Iiris kirjoitti...

Kannatan asua 3! Se ei kyllä näytä olevan kovin suuressa suosiossa, mutta musta se on noista mielenkiintoisin :< (toisaalta punainen+raidat on joku mun henkilökohtainen erityismieltymys...)

eliiina kirjoitti...

toinen asu on minun lempparini