tiistai 5. elokuuta 2008

Ikuisuus on tässä

Otsikko Maija Vilkkumaan biisistä. Viime viikko tuntui siis ikuisuudelta ja esittelen tulokset tässä. Ssu- haastoi sekä minut että MouMoun tekemään postauksen aiheella panostan hiuksiini viikon ajan. Aluksi olin hyvin järkyttynyt, enhän minä ikinä tee hiuksilleni muuta kuin jakauksen ja siinä se! Tarkalleen ottaen toteutin tämän haasteen siis duunaamalla joka päivälle oman kampauksen ja, pidemmittä puheitta, tällaisella tukalla kuljin viikolla 31:

MAANANTAI


Perusnutturalla mentiin siis maanantai. Koska ohjelmassa oli viettää rankkaa rantaelämää aurinkoa palvoen eivät hiukset saaneet peittää niskaa ja pilata rusketusta. Ette muuten usko kuinka monta kymmentä kertaa yritin tehdä tuota nutturaa ennen onnistumista ja silti jäi tuollaisia hajakarvoja.

TIISTAI


Tiistaina päätin yrittää rockteiniernu-kampausta,mutta en kyllä pystynyt samaan kuin kaupungin pahimmat takkutukat. Tämä on siis tulos puolen tunnin sekoittelusta ,tupeerauksesta ja jättimäärästä lakkaa. Vaatetuksena tiistaina toimivat rockhenkisesti t-paita ja farkut.

KESKIVIIKKO

Koska keskiviikon asuna toimi tuolla keskiviikon postauksessakin nähty musta mekko niin päätin toteuttaa eilisen rocktukan juhlavammin. Tein siis saman kampauksen mutta sileääkin sileämpänä. Koko viikon kampauksista tämä on suosikkini, helppo tehdä ja näyttää hyvältä pienellä vaivalla. Ehkä tosin hieman tylsä?

TORSTAI & PERJANTAI

Koska keskiviikko oli niin tylsä tukkapäivä, päätin räjäyttää potin torstaina. Tein sitten keskiviikkoiltana suihkun jälkeen..kaksi tuntia tällaisia pieniä sykeröitä päähäni.


Oli muuten aika tuskaisaa nukkua näiden kanssa. Ajattelin että sykeröiden avulla syntyy kauniit loivat kiharat minun piikkisuoraan tukkaani, mutta tulos oli kyllä aivan toinen. Aamulla tunnin taltuttamisen jälkeen sain hiukseni edes jonkinlaiseen katseenkestävään kuosiin:


Afrikkalainen koulutyttölook oli valmis! Hiukseni menivät siis sykeröistä aivan afrokäkkärälle eivätkä kauniille hollywoodkiharalle niin kuin olin suunnitellut. Näytin niin oudolta että tuskin tunnistin itseäni peilistä. Perjantaina mentiin sitten samalla tyylillä,ei tällaista takkutukkaa heti raaskinut harjata selväksi.

LAUANTAI


Anteeksi kuvien laatu, ei meillä oikeasti ole noin pimeää. Hoitoaineen ylikäytön jälkeen sain hiukseni siis jotenkuten takaisin normaaleiksi. Summerlandin pikkutytöltä nappasin tämän otsahiukset ylös-tyylin, mutta ei se kyllä oikein minulle sopinut. Eivät kuitenkaan tulleet suortuvat naamalle vadelmia poimiessa.

SUNNUNTAI


Tämä taitaa olla paras kuva hiuksista koko viikon ajalta. Sunnuntaina laitoin siis sivuponnarin, mitä käytin joskus lukioaikana useamminkin.

Nyt kun viikko on ohi aion pitää koko tämän viikon hiuksia auki ja sivujakauksella enkä tehdä niille mitään! Oli tästä haasteesta kuitenkin hyötyä siinä suhteessa, että nyt ehkä tulee joskus tulevaisuudessa laitettua hiuksia jotenkuten kun tietää ettei se ole kovin vaikeaa.

Tukkamonsteri kiittää ja kuittaa.

12 kommenttia:

eve kirjoitti...

Tää oli hyvä juttu :D Tajusin itekkin että pidän muuten hiuksia aina vaan tylsästi samalla tavalla. Taian haastaa itteni tollaseen skabaan :-)

Annina kirjoitti...

kivoja kampauksia, olen itse vaan niin laiska laittamaan hiuksiani, että usein ne jäävät auki tai sitten laitan ne tavisponnarille =)

Anonyymi kirjoitti...

Siis wou! Kaikki oli ihania, mutta mun lemppariksi päätyi kyllä ehdottomasti toi kiharakampaus! Oi miten ihana<3 Todella kauniit hiukset! Vaihdetaanko?

Hienosti suoritit haasteen :)

pina kirjoitti...

ihania hiuksia ;D <3

hei, mistä otat noita kuvia bannereihin, vai otatko itte? oon vähän tietämätön ja haluisin tietoa..

Roosa kirjoitti...

Voisin alkaa vastailemaan näihin kommentteihin ihan täällä kommenttilaatikossa,onko hyvä/huono idea? :)

Eve: Pistä haastaen vaan! Olihan tässä haasteessa aika homma tällaiselle tukkatumpelolle mut oli se sen arvoista.

nina: kiitos :):) Ehkä hiuksissa on sama asia kuin meikkauksessa: kun sitä tottuu laittautumaan niin se ei enää olekaan vaiva eikä mikään.

ssu-: voi että kun minä ihan hykertelen täällä kun joku kehuu,kiitoskiitoskiitos! :) Tätä tukkaa on kasvatettu kolme vuotta eli ei mitkään pienellä vaivalla aikaansaadut karvat :D

pina: (laitan tän vielä sun omaan blogiin että varmasti huomaat) kannattaa kysyä Nompalta ( http://nuottiavain.blogspot.com/ ), teki mulle ja on tehnyt monille muille bannerin niin osaa neuvoa minua paremmin :)

Emma kirjoitti...

Mä varmaan kuolisin tollaiseen haasteeseen, tai ainakin parit itkut siitä irtoaisi. Mun hiukset nimittäin on aina hirveässä takussa, ylipitkät ja lässähtäneet. Mutta sinä suoriuduit haasteesta tosi hyvin, noi afrokäkkärät on melkeempä mun suosikit :---D

Sandra kirjoitti...

Tuo vika kampaus on simppeli mutta nätti :) Mullakin on käynyt just tollain että laitan pään täyteen (mun tapauksessani) lettejä ja lopputulos on ollut tuon tapainen afro kuin sulla :D

Roosa kirjoitti...

emma/fad: veikkaan et afrokäkkärät ei olisi suosikkisi jos ne olisi ollut sun omassa päässä :D

casual me: mä voisinkin koittaa lettejä ens kerralla,jos vaikka tulisi hieman hillitympi lopputulos :)

Joa kirjoitti...

Hui kauhia mikä haaste! :D Olisin ihan pulassa, jos joutuisin itse laittamaan hiuksia joka päivä, sillä olen hiusten suhteen todella laiska. Ja nämä hapset eivät taivu kovinkaan usein yhteistyöhön, vaan kihartuvat (tai jättävät kihartumatta) miten lystäävät.

Tuo maanantain perusnuttura on kyllä tosi siistin ja monikäyttöisen näköinen. :)

Anonyymi kirjoitti...

Siiis heei :D Miten teit tollasen "kotipermanettiafrokäkkäräjutun" ;D Haluun itelleni samanlaiset. Inhoan suoria, ja järjettömän paksuja olkapäähiuksiani. Laita viesti- vastaa tähän - neuvo mua :D

Roosa kirjoitti...

anonyymi: Eli kävin illalla suihkussa ja ennen nukkumaan menoa tein tuo sykkyrät. Eli ota hiuksia (mitä vähemmän otat sitä kikkarammat tulee,epäilisin. mulla oli peukalon paksuisia nuo sykkyrät),laita niihin muotovaahtoa ja ala kiertämään. Kun tarpeeksi kierrät niin väännä "pötkylä" (:D) kohti päänahkaa niin se menee itsestään sykkyrälle. Lopuksi suihkuta vielä lakkaa (itse laitoin viimeistelysuihketta mikä oli ihankuin lakkaa) ja kiinnitä sykkyrä pinnillä. Avaa aamulla ja ylläty! :D

MouMou kirjoitti...

Ihan vaan pikkasen hienompia kuin minulla!:D *kade* En tajunnut edes laittaa pelkästään pantaa, kuina tyhmä ihminen voi olla?:) *hihi*