sunnuntai 28. helmikuuta 2010

Snakes, snakes, snakes on the plain?

Aloitetaanpas matkakertomus kätevästi viikon takaisesta, sunnuntaista. Lähdettiin matkaan lauantai-sunnuntai-välisenä yönä, pakkasta varmaan sata astetta ja juttujen taso väsymyksen vuoksi otsikon tyylistä. Otsikko pitää siis lukea "sex on the beach"-biisin kertosäkeen mukaan :D Julkaisen kaikki kuvat tollee vähän pienempinä, niitä kun tulee aika paljon per postaus.




Lento oli "vaan" tunnin myöhässä, mut eipä tuo miltään tuntunut sen neljän tunnin lentokentällä hengailun jälkeen. Malagasta mentiin bussilla Marbellaan ja kirjauduttiin hotelliin (Sultan Club) sisään.
 

Parvekenäkymätkin oli hiukkasen erilaiset verrattuna Suomen ällömöllölumituiskuun:
 


Meidän huoneesta näki siis suoraan merelle, ei paha. Ja koska sää oli aivan mieletön päätettiin lähteä suoriksi rannalle vähän tutustumaan lähialueeseen.





Vitsit miten hassuilta ja oudoilta noi palmut näyttikään tollon ekana päivänä ku ei ollu sellasia ikinä ennen nähnyt. Ilmasto tuntui Suomen alkukesältä ja ilman sukkahousuja pärjäsi vallan mainiosti. Hombreja oli joka paikassa ja hiekka kutitti varpaiden välejä.

Rantabulevardilla eksyttiin reissun ensimmäisille drinksuille, lasissa omenamehua ja vodkaa (meni tarjoilijalta vähän ohi mun vodka and grabejuice-pyyntöni :D).


Ilta hengailtiin sitten hotellihuoneessa tulevaa viikkoa suunnitellen. Ja ehkä vietin myös ihan vähän aikaa vaahtokylvyssä Torey Haydenin uusimman kirjan parissa..

Siinä siis Marbellamatkan osa 1/5. Tulossa on vielä postausta mm. ostospäivästä, vanhasta kaupungista, eläintarhasta ja maailman ihanimmasta juustokakusta.

Onko lukijoissa Espanjassa (kenties Marbellassa) käyneitä ja maahan/kaupunkiin ihastuneita?

lauantai 27. helmikuuta 2010

Hola, hombre, sombrero, ge?

Kotona ollaan, väsyneenä ja onnellisena. Matka oli ihan mieletön ja kuvia on monta sataa. Taidan tehdä monta postausta reissusta, vaikka niin että joka päivästä omansa. Saatte siis nauttia reissupostauksista ja kuvista vielä ainakin about viikon tämän jälkeen, hurraat sille! Nyt meen purkamaan noita matkalaukkuja ja ihastelemaan aivan ihanaa takkilöytöäni.. Palaillaan!


Ps. En ota vastuuta otsikon oikeinkirjoituksesta. Tota me vaan hoettiin koko viime viikko :)

maanantai 22. helmikuuta 2010

Hola hombres! On lamminta ja vihreeta ja paaaaljon hiekkarantaa. Nyt matka jatkuu tan internetkahvilan kautta sangrialle. Palelkaa te, me uitetaan varpaitamme Valimeressa.

lauantai 20. helmikuuta 2010

Distraer = rentoutua


Tää tyttö lähtis nyt Espanjan "lämpöön" rentoutumaan ja keräämään energiaa tulevan kevään koitoksiin. Päivityksiä ei ole luvassa muuten kuin siinä tapauksessa että löydän hotellista koneen ja ilmaisen netin. Takaisin palailen ensi viikonloppuna. Hasta la vista neidit!

torstai 18. helmikuuta 2010

Paljastuksia opiskelijan elämästä

Kuvituksena päivän asua, joka ei liity postauksen aiheeseen mitenkään. Paitsi ehkä niin, että se teki tästä päivästä edes pikkusen hyvän. Poseerausten tason syy paljastuu loppupostauksesta.

Mä oon uupunut. Niin väsynyt ja loppuun kulutettu kuin ihminen vaan voi olla. Mä en kykene iltaisin enää nykyään tekemään mitään muuta kuin istumaan sohvan nurkassa ja syömään suklaata. En oo tehny ruokaa moneen päivään enkä näin ollen postauksiakaan. Energiaa ei riitä mihinkään. Kaikki kauniit aurinkoiset talvipäivät menee ihan ohi kun niistä ei ehdi nauttimaan.


Tähän kaikkeen on harvinaisen hyvä syy:
   Mun koulupäivät on nykyään kymmentuntisia
   Mulla on vasemmassa sääressä penikkatauti ja se sattuu
  Tilastotieteen harjotustöiden laskut vie kolme tuntia per lasku eikä kukaan jaksa matematiikkaa niin kauaa putkeen
Tiedostusvastaavana toimiminen onkin isompi juttu mitä luulin
Mun to do -listalla on parikymmentä eri kohtaa
Mulla ei oo keltaista mekkoa eikä täällä oo lämpötila plussan puolella

Mä en montaa päivää jaksais tätä enää, joten luojalle kiitos ensi viikosta.

Hame: H&M
Raitapaita: Kirppis
Vyö: H&M

Ensi viikoksi lähden siis vihdoin ja viimein äidin ja siskojen kanssa Espanjan etelärannikolle lomalle. Mä haluan vaan maata uima-altaalla, käydä kaikissa ihanissa hoidoissa, juoda drinksuja ja shoppailla itseni väsyksiin. Näiden ajatusten voimalla jaksan sunnuntaihin asti.

Muita koulu-uupumuksen kaatamia?

sunnuntai 14. helmikuuta 2010

Kaksi kaunista

Täällä taas! Palattiin Tanelin kanssa eilen Naantalin kylpylästä ja olo oli monen tunnin poreammeilun ja hieronnan jäljiltä niin raukean uupunut että makasin vaan sohvalla melkein koko lauantain. Vuosipäiviä pitäisi kyllä olla useampi vuodessa, mä ansaitsen/tarvitsen kokovartalohieronnan vähintään kerran kuussa!

Syy, miksi makoilin ainostaan MELKEIN koko lauantain oli pikku shoppailukierros, joka toistui vielä tänään sunnuntaina uudemman kerran. Olen siis kahden viimeisen päivän aikana (oikeastaan 24 tunnin sisällä) ostanut kaksi paria kenkiä. Kaksi paria, joita molempia oikeasti (...) tarvitsin ja joiden ostamisesta olen puhunut jo useamman kuukauden ellen sitten lähemmäs vuotta.

Ensimmäinen pari hyppäsi syliin Kop Kolmion H&M:ssä.

Korkkarit: H&M, ~16e (19,90)

Mites mä olisin voinut vastustaa, kun näin pikkuisella hinnalla saa kengät jotka tulee varmasti toimimaan kymmenien asukokonaisuuksien pelastajana ja sydämenä tulevana kesänä? En mitenkään. Punaiset peruskorot pitää olla, varsinkin jos omistaa samanlaiset jo vihreinä, keltaisina, pinkkeinä ja sinivioletteina.. Seuraavaksi sitten siniset! Mut noi punaiset tulee oleen rakkautta punaisen huulipunan kaverina.

Toisen kenkälöydön tein tänään Hansan Mekkasta (Mekasta?) jossa oli kaikki kengät 50% alennuksessa.

Nilkkurit: Mekka, 29,90e

Mulla ei oikeesti oo ollu mustia nahkaisia perusnilkkureita enkä käsitä miten oon tähän asti pärjänny ilman. Noitahan voi käyttää ihan kaikkien juttujen kanssa! Tykkään eritoten tuosta hauskasta rypytyksestä, joka tukee kengän ihanan tukevasti jalkaan kiinni. Peruskengät jujulla oli mun mottona ku lähdin tänään kauppoja kiertämään ja näissähän toteutuu molemmat. Kyllä näiden kanssa kelpaa aloitella kevättä.

Mitäs, iskeekö muihin? :)

torstai 11. helmikuuta 2010

11.2.2005 - 11.2.2010

Sinä päivänä, kun mulla tasan viisi vuotta sitten oli päällä tämä postauksessa esiintyvä vanha, kulahtanut, punainen toppi, tapahtui jotain ainutlaatuista. Jotain, mitä ihmiselle tapahtuu vain kerran elämässä ja täysin yllättäen. Jotain, jonka ansiosta tulevaisuus näyttää edelleen täydelliseltä. Jotain, josta en tahdo ikinä päästää irti.


Tasan viisi vuotta sitten, 11.2.2005, kaksi kuusitoistavuotiasta teiniä istui auton takapenkillä ja tunnelma oli alkoholilla höystetyn jännittynyt. Ilmaan lensi kysymys "no, seurustellaanko me?". Vastaus kuului "kai me sitten taidetaan seurustella". Ja yhtäkkiä koko elämän suunta oli kääntynyt täysin toiseen suuntaan, vaikka ei sitä vielä silloin osannut aavistaakaan.

(oon siis toi tossa oikeella..)
Nyt, liian monen kaukosuhteiluvuoden, pitkien kilometrien, vuoden armeija-ajan, muutaman pettymyksen ja riidan sekä tuhansien onnellisten päivien (itse asiassa 1825 päivän) jälkeen, tässä sitä ollaan edelleen. Nykyään kahden kaksikymmentäyksivuotiaan ihmisen ei tarvitse kysellä toisen toiveita, ne näkyvät kauas ihan ilman sanoja. "Tässä mä tahdon olla vielä kaikki tulevatkin vuodet".

Tanelille, rakkaudella.


Ps. Tuon topin lisäksi mulla oli päällä lantiofarkut ja skeittikengät mutta ei puhuta siitä...

tiistai 9. helmikuuta 2010

Jos pukeutumisella ei saisi leikkiä olisin niin hukassa

On suht harvinaista, että aamulla on sellainen olo, että haluaa pukeutua niinkuin sirkustirehtööri. Ja kun sellainen fiilis sitten iskee niin pitäähän sitä seurata.


Kaikki asun osat on nähty ihan vähän aika sitten täällä bloginkin puolella, mutta kun niitä yhdistelee keskenään vähän eri tavalla niin saa aikaan uuden, mielenkiintoisen kokonaisuuden. Ja kun tukan kiinnittää ylös tiukalle ponnarille tulee asukin jotenkin paremmin esille.

Haaremihousut: Vero Moda
Raitatoppi: Kirppis
Punainen bolerotakki: Gina Tricot
Saappaat: Kirppis
Helmet: Seppälä
Korvikset: Blogivoitto


Pitää ehkä alkaa pukeutumaan useamminkin teeman mukaan, siitähän saa sellasta inspiraatiota mitä ei blogeista ja lookbookista heru. Jos seuraavaksi kokeilisi mitä mielen laittaminen merirosvomoodille saa aikaan..

maanantai 8. helmikuuta 2010

Mitä jos musta ei kuulukkaan mitään?

Varoitan, tänään ei ollut hyvä päivä kuvailla vaatteita. Tukka oli ku leijonalla ja poseerausasennot liian omituisia. Mut kerrankos sitä. Laitan asukuvat tonne tekstin väliin, ettei tuu putkeen liian pitkää pätkää luettavaa.

Tajusin jo pari sekuntia sen jälkeen kun julkaisin viime kertaisen postauksen että hitto, eihän tossa ollu nyt  mitään järkeä. Postauksessa ei ollut ideaa, ei punaista lankaa ja se oli ikään kuin väkisin väännetty. Mulla ei ollut inspiraatiota sen tekemiseen eikä oikeastaan mitään asiakaan mitä olisin halunnut postata. Ja silti painoin julkaisunappulaa. Miksi?


Mulla ei ikinä ennen oo ollu mitään sellaista, et olis pakko postailla koska edellisestä kerrasta on kulunut "liian kauan" aikaa. Nyt viikonloppuna oli. Mä en kuitenkaan tehnyt koko viikonloppuna mitään muuta kuin hengasin kotona verkkareissa ei mulla ollut mitään mistä olisin postauksen tehnyt. Ja päädyin silti kirjottamaan kaikkea turhaa ja typerää. Ehkä mulla on jostain syöpynyt alitajuntaan se, että yli kolmea päivää et voi olla postailematta vaikka kukaan ei multa tällaista tahtia ole vaatinut. Ja nyt päätin että mähän en aio alitajuntaani kuunnella.

Hame: Kirppis
Paita: H&M
Vyö: Jim&Jill
Helmet: Kirppis
Nahkaleggarit: JC
Kengät: Skanssi?

Lupaan tästä edespäin, että en aio postailla edellisen postauksen kaltaisia turhia juttuja, joissa ei oikeastaan ole mitään sanomaa eikä ideaa. Ellei minulla ole inspiraatiota eikä asioita, joita haluaisin täällä blogin puolella jakaa, niin pysyn sitten suosiolla poissa ja palaan parempana aikana parempien juttujen kera. Ja kyllä mulla yleensä onkin sanottavaa vähintään muutaman päivän välein, eli turhaa stressata itseään aiheetta. Mä ainakin haluaisin mieluummin lukea sellaista blogia, josta huokuu bloggaajan halu jakaa asioita lukijoiden kanssa kuin sellaista, jossa joka päivä ilmestyy tyhjänpäiväistä löpinää.


Mitä mieltä: paljon pikkupostauksia vai vähemmän kunnon postauksia?

Ps. Pakko laittaa toi viimeinen kuva kun sain niin kivan (keltaisen) kuvan meikistä jota sudin naamalleni 90% meikkauskerroista. Pitäis ehkä keksiä uusia ideoita..

lauantai 6. helmikuuta 2010

Pari kivaa ja yksi ylimakea

Vapaapäivänsä voi tuhlata moniin asioihin, joista suurin osa kuuluu kategoriaan "vähemmän tärkeät" ja pikkuinen osa niihin "päivän pelastajiin". Vähemmän tärkeisiin on mulla tänään kuuluneet mm. pyykkääminen, imuroiminen ja kesätyöhakemuksen vääntäminen. Tylsiä välttämättömyyksiä joiden ansioista vapaapäivät ei todellakaan ole niitä odotetuimpia hetkiä.

Onneks kategoria päivän pelastajat paisui mulla tänään kolmiosaiseksi, sillä muuten olisin ehkä päättäny nukkua loppupäivän jottei tarvitsis kestää enempää aikuisten ihmisten tylsiä välttämättömyyksiä. Tämän lauantain pelastivat..


Iso Dovepaketti Buzzadorilta, jonka muutama muukin bloggaaja on vastaanottanut. Noi pikkupurkit on niin söpöjä etten ollenkaan raaskis jakaa niitä, mut ehkä maanantaina pistän koulukavereille jakoon. Ja jos joku ei siis vielä ole tietoinen mikä tällainen buzzausjuttu on niin täältä voi liittyä ja katsoa lisätietoja (+halutessaan kartuttaa mun värväyspisteitä :))




Mä kuulun tähän vähän kärsimättömämpien ihmisten porukkaan, enkä siis malttanu odottaa vielä viikkoa et sais syödä laskiaispullia. Mun teki niitä mieli nyt joten mä tein niitä nyt ja söin niitä myös nyt. Ja tykkäsin yhtä paljon kuin mitä olisin ens viikon sunnuntaina tykännyt. Ja nyt on ähky.


Viimeisenä ilon aiheena oli miehekkeen reipastuminen seinähyllyn suhteen. Se on odottanut poraajaa kuukausitolkulla ja nyt vihdoin saatiin vipinää töppösiin ja Lack seinälle. Ton taulun tilalle hommaan kyllä vielä jotain muuta, ehkäpä jonkun kivan tekstikoristeen tai lisää kynttilöitä.

Mitkäs jutut muilla toimii pikkupiristäjinä?

keskiviikko 3. helmikuuta 2010

Farkkukansaa sittenkin?

Välillä vastaan tulee näitä päiviä, jolloin hamefiilis on totaalisesti poissa. Ja jos pukeutuu 85% pelkkiin hameisiin/mekkoihin niin farkkuihin ahtautuminen on fiiliksen takia aina yhtä ihmeellistä ja kamalaa puuhaa. Tuntuu, ettei yksikään farkkupari istu niinkuin pitäisi eikä todellakaan näytä siltä miltä haluaisi. Ne puristaa, natisee ja ne on vaikea kiskoa pois jaloista. Ja minkälaisia yläosia niihin muka voi yhdistää niin ettei näytä tylsältä?


Farkut: Gina Tricot
Neulepaita: Gina Tricot
Toppi: H&M
Helmet: ?
Kukka: H&M
Saappaat: Kirppis

No vaikka löysän neulepaidan, tiukan punaiset topin, mätsiksi hapsusaappaat ja koristeeksi hieman helmiä ja rintakukkaa. Ehkä tää sittenkin oli hyvä pukeutumispäivä.

tiistai 2. helmikuuta 2010

21-vuotias Minni täällä hei

Voi elämä sentään mä en jaksa näitä arkipäiviä. Luentoja/koulua on liikaa (maanantaina 10-18.30 ja tänään 10-17) ja sit kotona odottaa sata miljoonaa asiaa jotka pitäis hoitaa. Yhdellekään hommalle ei toisaalta oo dedlinea, mut just sen takia en saa tehtyä mitään. Aaarhgt, haluun viikon kahdeksan ja Marbellan.

Mut nappailin tänään vähän kuvia Tukholman hurjista kolmesta ostoksesta ja vitsit etenkin noista naamakuvista tuli hyviä! Siis laadultaan, ei kuvattavan ansioista Jättikiitos vielä Veeralle ja Kristiinalle kameravinkeistä joiden avulla tajusin et hei, pokkaristakin voi saada irti vaikka mitä. Kaiken muun osasin melkeinpä muokata siedettävästi mut tummia silmänalusia en vielä osannut taikoa pois. Joten siis, ignore.

Mekko: 17e

Voi apua mä ostin Tukholmasta kolme juttua ja unohdin jo et mistä tää yks on! No, jostain niistä vain Ruotsista löytyvistä kaupoista kuitenkin. MQ:sta kenties? No anyway, harmaan samettimekon näkeekin päällä edellisessä postauksessa. Tossa on vuorena (vuorina? täh?) ihan jotain tavallista kangasta nii ei nouse mekon helma ylöspäin kuten pelkäsin samettikankaissa mekoissa käyvän. Ei tuu vilauteltua sitte muuten ku sen piilohalkion takia joka tuon mekon etuosassa on..


Rusettipannat: 6e/kpl, Monki

 
Näitä oli etukäteen hehkutettu parissakin blogissa mutta mä ihastuin näihin vasta paikan päällä. Ja koska Monki oli viimeinen kauppa missä käytiin JA koska olin näitä ennen ostanu vaan ton mekon niin ostaa päräytin (?) sitten noi molemmat. En ikinä osta samasta jutusta kahta eri väriversiota mut kerrankos sitä nyt kun molemmista tykkään ihan hurjasti. En ehkä näytä noi päässä siltä kaikkein uskottavimmalta yliopisto-opiskelijalta mut mulle pukeutumisella leikkiminen on paljon hauskempaa puuhaa kuin uskottavana opiskelijana esiintyminen.
Mitäs tykkäätte mun Minni Hiirulaisistani?

maanantai 1. helmikuuta 2010

Rannelompakko on enemmän kuin jees?

Hei vaan taas! Risteilyltä on selvitty hengissä ja taas ollaan langoilla. Eilinen meni kokonaan toipuessa la-su välisen yön neljän tunnin yöunista, jotka ei siis sopinu mulle ollenkaan. Mutta tänään taas pirteenä alottelemassa arkea, äh vaan sillekin.


Kuvia nappasin yhteensä ehkä 4 kappaletta, mut ku en mä ikinä muista/jaksa kaivaa kameraa laukusta kun on hauskaa. Mutta risteily tiivistettynä: ruoka oli taivaallista, Tukholman taksipalvelu saa 100 kertaa paremmat pisteet kuin Suomen, hyttiporukan samanhenkisyys oli mielettömän hienoa ja mulle ei sovi neljään asti aamulla tanssiminen jos aamulla on herätys kahdeksalta.

Tässä näkyykin pari uutta juttua mut ne ansaitsee oman erillisen postauksen


Löydöt ja goodie bagin sisältö tulossa myöhemmin!

Ja en nyt kysy että mitä mieltä muut oli risteilystä ku ehkä te kerrotte sen omissa blogeissanne. Kiitos vielä kaikille, niin Viikkarille, Mintulle, hyttikavereille ja muille huipuille tyypeille!