tiistai 28. heinäkuuta 2009

Totally not hole in one

Tämän postauksen piti ilmestyä jo viime viikon keskiviikkona, mutta minkäs sitä huonoille tietokoneille mahtaa.

Viime viikolla oltiin siis pitkästä aikaa minigolfaamassa. Mä olen siinä ihan tavattoman huono ja haluisin aina keksiä omia sääntöjä ku ne oikeet on niin pirun vaikeita.



Oltaisiin (tai mä olisin ja muut olis vikissy) nytenkin käytetty hieman sovellettuja sääntöjä, mut sit meille tuli joku mikä lie siivoojaukko huuteleen et "täytyy mennä punaisen viivan yli että saa jatkaa!!". Mitä se sille haisee vaikka me kannettais se pallo sinne pirun kuoppaan?? Inhoan ihmisiä jotka puuttuu toisten asioihin. Näytin sille sit kieltä ku se käänsi selkänsä. Pahaa karmaa, hah.


Päältä löytyivät Lindexin farkkushortsit, H&M:n toppi, Jim&Jillin nahkatakki, Andiamon gladiaattorikorkkarit ja nahkahattu Pori Jazzeilta. Nahkatakin heitin kyllä aika pian pois ku aurinko siirty pois pilvien takaa. Ja hei korkkarit on just oikee valinta tohon urheiluun. On on! Huomaa tuloksesta (hävisin totaalisesti..)


Sain sen sinne pelaamalla ihan sääntöjen mukaan!!!1+65A

Tässä olisi vielä pari videoita mitkä ääliömyydessäni (jep) kuvasin väärinpäin enkä osaa niitä nyt enää kääntää. No mut saattepahan sentään niskajumppaa ku käännätte päätänne!







Oon sikahyvä, kuten huomaatte.

sunnuntai 26. heinäkuuta 2009

Tampereella taasen

Heh, kaksi postausta kahdessa viikossa on jo aika lupaava tahti eikös? Mut nyt on taas intoa postailla, saas nähdä onko aikaa taikka energiaa. Mut yritetään.

Olisin postaillu jo keskiviikkona ja eilen mut meidän hiton tietokone ei saanu ladattua mun kuvaamia videoita kamerasta koneelle. Nyt vihdoin pääsin paremmalle koneelle niin saan nää postaukset onnistumaan.

Lauantaina lähdettiin äidin kanssa extempore reissulle Tampereelle! Kohteena hotelli Victoria, Koskikeskus ja Soittoruokala Saha. Matkan varrelle eksyivät myös Steak House, Buldoggi baari sekä monet monet drinksut.


Matkallehan ei voi lähteä ilman jotain todella olennaista. Meille ehdottoman olennaista oli kartta Tampereen keskustasta. Hei, jos hotelli sijaitsee suoran reitin päässä Hämeenkadulta nii tottakai tarvitaan karttaa? Vältettiin paniikki ja osattiin perille. Ja olihan tärkeetä myös porilaismusiikki. Dingo! Toi on vieläpä hei MUN levy..


Hotellista ei ole mitään pahaa sanottavaa. Huone oli loisto ja aamiainen vielä loistompi. Vai saako monessakin hotellissa aamiaiseksi paistaa itse vohveleita?!



Steak Housestakaan ei pahemmin valittamista löydy. Ruoka oli superhalpaa (~10e maksoi mun annos). Chilihärkä oli hieman liian chilistä mut maustevoi oli kultaa! Ruoka oli ällön näköistä, maistu sata kertaa paremmalle ku näytti. Suosittelen kokeilemaan mestaa jos Tampereella ja Koskikeskuksessa liikkuu.



Päätarkoitus Tampereen reissussa oli kuitenkin tämä mesta:


Ja tämän tytön takia:










Käytiin siis Anna Puun keikalla! Tyttö oli ihanan symppis, mielettömän mukavalta vaikuttava tyttö. Jalat maassa- tyyppi ihan ehdottomasti. Biisit kolahti muhun, oon suomipopin/rockin/-minkälie suuri fani. Tässä surkea video, saako siitä edes mitään selvää.. Tosi lyhytkin se on ku oli kameran muistikortti jo ihan täynnä. Laittakaa muuten tietokoneen volyymit pienemmälle, toi tulee aika kovalla toi video.



Haluan ehdottomasti levyn omakseni ja keikalle uudestaankin! Svengaava meno puree muhun. Suosikki-idolisini on tämä artisti kyllä, ei pure Antti Tuiskut eikä Anna Abreut.

Tässä vielä pari muuta Annan biisiä fiilisteltäväksi:





Kukas on teidän suosikki-Idolsinne?

sunnuntai 19. heinäkuuta 2009

THE hattu, lisää pinkkiä & tukkapulmia

Täällä taas! Olin siis töissä maanantai-lauantai ja olin päivän loputtua aivan kuollut. Palkitsevaa mutta rankkaa&vastuullista työtä tuo erityislasten kanssa työskentely kyllä on. Nautin joka hetkestä ihan mielettömästi enkä malta odottaa että viikon päästä taas alkaa uusi työviikko. Tai siis kolmen työviikon putki (lauantaitkin) jonka jälkeen tarviin varmaan jotain hermolomaa. Nukun koko viikon. Saatte sitte postauksia mun päiväunien sisällöstä.

Tulin nyt lomaviikoksi kotikotiin Poriin ja ehdin pikavisiitille jazzeillekin. Tsekkasin perinteisesti jazzkadun tarjonnan joka yleisesti ottaen on pelkkää shittiä. Ruokakojuja on tsiljoona eikä karkitkaan tällä hetkellä maistu ku hampaasta lähti paikka ja puoli päätä kivun vallassa. Mut yhdestä kivasta asustepuodista löysin kivoimmista kivoimman hatun kympillä.




"Nahkainen" herrainhattu! Onneks jätin sen pinkin paljettibaskerin kojuun ja nappasin tän mukaani sen sijaan. En oo ikinä muuten nähny mitään niin halvan näköistä ku se huonosti tehty karmean pinkki kiiltoviritys. Tää hattu on kaikkea muuta ku halpa. Tää on <3. Voisin kuvitella yhdistäväni tän söpöön hippimekkooni vielä tän viikon aikana. Kuvia tulossa.. Pelkäsin et toi hattu vois olla liian sutenööri mut ei se oo. Se on vaan cool.

Ja jazzeiluasuna toimi ruutupaita yhdistettynä kasarifarkkuun.


Ruutupaita: Kirppis (H&M
Farkkuhame: Gina Tricot
Nahkatakki: Jim&Jill
Korkkarit: Andiamo

Mulla on joku pinkkikausi menossa nyt, tuntuu että joka päivä pitää saada ees pikku pala tuota kirkasta väriä päälle. Täytyy jossain vaiheessa oikeesti yrittää vieroittua tai muuten mun asut tulee toistamaan samaa kaavaa (tylsä väri+pinkkiä) uudestaan ja uudestaan.

Hei, ei kellään olis vinkkiä miten saisin tätä hiusväriä haalistettua? Toi juurikasvu on meinaan on aika möllöö enkä haluis enää mustaksikaa värjätä. Onko jotai sellasii shampoita, jotka haalentais tota väriä lähemmäs ruskeaa eli mun oikeaa hiusten väriä? Vai onko ainoo konsti värinpoisto tms?

maanantai 13. heinäkuuta 2009

Quadruple raporttia

Neljä pikkujuttua tänään. Ei sen enempää selittelyjä. Ja en muuten oikeesti tienny tota otsikon ekaa sanaa, googletin.

1) Nellyssä on myynnissä maailman täydellisin vaatekappale


Harmi vaan ettei mulla oo varaa tohon, 89e alennuksen jälkeen on liian iso rahakasa. Mut toi on silti himottavin vaatekohde piiiiitkään aikaan. Nahkaa ja röyhelöitä, ronskiutta ja herkkyyttä samassa. Lähetän Nellylle paljon paljon lentosuukkopostia et ne alentais ton vaikka 25 euroon. Sitten lähtee! Tää olis rakkautta ja kestävää sellaista.

2) "Nahkaa" löytyi myös eilisestä asusta

Image and video hosting by TinyPic
Hame: Kirppis (H&M)
Liivi: Gina Tricot
Valkoinen peruspaita: H&M
Laukku: H&M
Kengät: Andiamo


Näytän isolta ku leikkasin tota kuvaa aika radikaalilla kädellä. Oikeesti siis oon pieni ku pikku kivi.
Kuten varmaan huomaatte, mä en pysty pukeutumaan asuun jossa ei olis jotai väriläiskää. Tossakin asussa toi laukku pelastaa mun mielestä kaiken. Hameesta sen verran, et ei oo kyllä mikää maailman kätevin vaatekappale. Se nousee KOKO AJAN kävellessä ylöspäin ja alkaa pussittamaan takaa megarumasti. Taitaa olla mulle vähän liian iso mutku mutku mutku tykkäänki siitä. Ja hei Taneli sano et "toi nahkahame näyttää oikeestaan aika kivalle"! Sen mielestä suurin osa mun vaatteista on vaan pelottavia, eli toi oli jo aikas iso kohteliaisuus. En luovu, revin sitä sit mieluummi kolmen askeleen välein alaspäin.

Olisko kellään ratkaisua tohon hameennousuongelmaan? Vyö ei käy ku se näyttäis hassulta ton hameen kanssa.

3) Saatiin lahjaksi kaks kivaa lippua

Hii, päästään siis Tanelin kanssa syyskuussa katsomaan upeaa showta! Täällä esityksestä kerrotaan seuraavaa: "Saltimbanco on urbaani tutkimusmatka ihmisten tapoihin ja ympäristöön aina katujen hyörinästä korkeuksiin kohoaviin pilvenpiirtäjiin". En oo ikinä ollu katsomassa mitään noin isoo spektaakkelia joten voitte kuvitella miten kärsimättömästi mä tota odotan! Istutaan viel aika hyvillä paikoilla, ihan neljännessä rivissä B-katsomossa (eli edessä) lavan reunassa.

4) Haluaisin jostain ylimääräiset 250e


Toi vehje on nimeltään Kickbike eli aikuisten potkulauta. Kuva Bikeshopin sivuilta, mistä näitä löytyy hintahaarukasta 219e-419e. Tää olis joku maailman kätevin niiksi päiviksi ku haluaisin pukeutuu (lyhyeen) hameeseen kouluun ja muutenki. Polkupyörä on ihan out, paikat vilkkuu minkä ehtii. Kävellenkään ei voi korkokengillä tota matkaa kävellä. Ja olis toi kivaa vaihteluu pyöräilyyn, en nyt PELKÄSTÄÄN pukeutumisongelmien takia tuollaista tahdo. Oon vaan ihan liian pihi ja synttäritki ehti jo meneen ohi. Tää olis vaan niiiiin siisti! Varajopo.

Tässä päivän rapotti, kiitän, kuittaan ja popsin napaani lettuja mansikoilla&kermavaahdolla. Oikeesti.

lauantai 11. heinäkuuta 2009

Tyttöilyä (ei törttöilyä)

Tämä kysely on tarkoitettu tytöille. Nyt saamme hyvällä omallatunnolla tuoda esille kaikki turhamaisimmat piirteemme ja jakaa vielä ne keskenämme.

Toteutin tän kyselyn hiukan eri tavalla ku oikeesti varmaan pitäis, eli vastasin joka toiseen kysymykseen kuvalla. Siitä sopii sitten päätellä vaikka kysymyksen numero 30:n vastaus..


1) Kuinka kauan tarvitsen aamulla aikaa laittautumiseen?
* Meik
kaamiseen about 30 min (varaudun aina siihen et jotai menee pieleen -> pitää alottaa alusta), hiustenlaittoon 5 min, vaatteet valitsen edellisenä iltana.

2)
Tyttömäisin tapasi?




3) Lempihajuvetesi?
* Yhtä ainoaa käytän ja se on Tanelilta lahja
ksi saatua Emporio Armanin Diamondsia. Tykkään, pitäis vaan muistaa suihkia sitä päälleni useammin.

4) Monetko kengät omistat?

(tarkemmin ilmaistuna 34 paria)


5)
Käytkö kirpputoreilla?
*Käyn, mut nykyään aika harvoin. Vähintään kerran kuussa kuitenkin. Monet mun lempikengistä on kirppareilta, samoin ku parhaista parhain syys-/kevättakki.


6) Ajatko isin ostamalla autolla?


(kuva)


7) Nauhoitatko Salatut Elämät?
* En nyt sentään, sitä paitsi nää uusinnat on ihan hanurista. PAULAAAA?!?!? (Tää on mun ja siskon juttu)

8) Päivittäiset kauneus- rutiinisi?



9) Kuinka usein ostat uusia vaatteita?
* Ömp. Kerran kahdessa viikossa? Kerran viikossa? Ei, en kerran viikossa nyt sentään. Liian usein?

10) Hesari, Seiska vai Cosmopolitan?



11) Onko seinälläsi yhtään miespuolisen henkilön kuvaa?
* Vaiks tän pitäiski olla kuvaton niin nyt on pakko laittaa kuva :D Taneli meinaan pääsi lääkikseen ja sai lääkärivanhemmiltaan "lahjaksi" tälläsen y
likamalan seinäjulisteen mikä nyt on päätyny meen seinälle. Siinä komeilee mm. tämä heppu:



12) Millainen on vaatekaappisi?



13) Entä karkkihyllysi?
* Meil on vaan karkkikippo, tällä hetkellä sieltä löytyy sata vuotta vanhoja kovia hedelmäkarkkeja laivalta. Ei oikeen maita.

14) Panostatko sisustukseen?



15) Oletko porukassa yksi pojista vai kikattava huomionhakuinen tyttö?
* Riippuu porukasta. En ole poikamainen kyllä ikinä, eli enempi toi huomionhakuinen tyttö. Ja joo kikatan myös jos kikatuttaa eikä pahemmin hävetä.

16) Alusvaatemakusi?



17) Onko mätsäys tärkeää?
* Omassa pukeutumisessa on, rakastan sitä! Korvikset on kiva saada mätsättyä johonkin tiettyyn asun osaan, plus että samanväriset vyötärövyö&kengät on parasta.

18) Lukeeko Facebook- tiedoissasi harrastuksena shoppailu?



19) Entä lempiohjelmana Sinkkuelämää?
* Ei siellä oikeesti lue harrastuksena yhtään mitään. Enkä kuulu mihinkään yhteisöihin tai sellasiin. Hengaan vaan.

20) Millainen on ystäväpiirisi?

(mun ystäväpiiriä kuvaa tässä siis Taneli)


21) Vietättekö tyttöjeniltoja?
* Ei Tanelin kaa voi :(. Logopediakavereiden kans pitää kyllä syksyllä aktivoitua, mä oon niin laiska näissä kaverihommissa etten saa ikinä aikaseks mitää hengailuja. Mut vaiks saisinki nii muiden varpaankynsiä en kyllä lakkaa en varmana.

22) Mikä biisi soi tällä hetkellä?



23) Otatko aurinkoa, käytkö solariumissa, tyydytkö itseruskettaviin va
i menetkö valkoisena kesät talvet?
* Aurinkoa ottasin vaiks kaikki vapaapäivät putkeen jos mahdollista. Mut ku se on ollu vähän liikaa pilven takana tänä vuonna nii oon ekaa kertaa alkanu lutraan itseruskettavilla. Sellasilla pikkuhiljaa päivettävillä.

24) Penkkiurheilu on asia mitä et yksinkertaisesti pysty käsittämään?

kyllähän pystyn.. (kuva)


25) Unelmasi olisi työskennellä vaate- tai kenkäkaupassa, sisustussuunnitelijana, muotisuunnittelijana, lentoemäntänä tai pr-hommissa?
* Mun unelma on työskennellä lasten puheterapeuttina.


26) Hiustuote mitä ilman et pystyisi elämään?



27) Käytätkö samoja vaatteita arkena ja viihteelle lähtiessä?
* Mä oon about aina ylipukeutunut tilanteeseen ku tilanteeseen. Eli käytän.


28) Tykkäätkö timanttikorvaisista näteistä pojista, epäsiisteistä rokkareista vai maailmaa mielenosoituksilla parantavista hipeistä?


Leikisti pahoista pojista, oikeesti kiltistä Tanelista (kuva)


29) Kuinka paljon omistat vaatteita?
* Aikas paljon. En liikaa mut riittävästi. Paitti en mekkoja, niitä on liian vähän. Ja napitettavia neuleita tarvii syksyllä hamstrata.

30) Käytkö manikyyrissä/pedikyyrissä?



31) Käytätkö koruja?
* Nykyää aika vähän, pitkillä hiuksilla tuli käytettyy paljon enemmän esim. korvakoruja. Pitää taas opetella ku multa löytyy niin paljon kaikkii kivoja.

32) Onko suklaa apu ongelmaan kuin ongelmaan?



33) Jutteletko parhaalle ystävällesi päivittäin?
* Tanelille kyllä. Ainakin tekstareilla. Olkookin klisee et poikaystä
vä on paras ystävä, mut ku mulla se on niin. Täysin.

34) Teetkö heräteostoksia?



35) Oletko koskaan ollut seksikutsuilla?
* Kymmenillä, Amsterdamin punaisten lyhtyjen alueella viimeks
.


Tällaista tänään, huomenna onkin sitten viimeinen lomapäivä ennen työviikkoa. Ensi viikolla postaustahti siis luultavasti hiljenee. Mut pysykää kuulolla, postaan niin usein ku vaan jaksan.

Ps. Tänään tulee ukkostaan ja salamoimaan ihan sikana yöllä, jee!! Ainaki hope so.

torstai 9. heinäkuuta 2009

Yo-kylän valloitusta työntökärryillä

Kuten pari päivää sitten rutisin, meiltä alkaa vaatekaapeista loppua tila. Ikean lipastovaihtoehdot oli rumia ja liian kalliita meidän budjetille, joten meikä oli reipas ja käveli eilen Turun Ekotorille tsekkaamaan joskos sieltä löytyisi täydellinen (=hyvä&halpa&valkoinen) lipasto. Löytyihän sieltä, 20e kustansi ku saatiin opiskelija-alennusta. Maksoin saman tien ja lupasin noutaa ennen viikonloppua.

onneks ei oo ees ruma rakennus.. kuva täältä

Tänään luvassa oli sitte sen lipaston noutaminen kotiin. Ei saatu mistään autoa lainaks eikä haluttu maksaa Ekotorille 10 euroa siitä et ne kuskais sen tohon alle kilsan päähän meille kotiin. Meen piti ensin vuokrata TYS:in Vuokralaisyhdistykseltä työntökärry, mut ei se ollu auki sillon ku oltiin sen toimiston oven takana. Loppujen lopuks saatiin sitte kärry lainaks Ekotorilta (koiranpentu silmillä & -ilmeellä saattoi olla osuutta asiaan).


leikkasin tanelin naaman pois

Mahdettiin olla aika näky ku kuskailtiin tuollaista jäätävän kokosta lipastoa megaäänekkäällä kärryvehkeellä pitkin teitä. Tai siis Taneli työnsi, mä tepastelin vieressä ja hykeltelin ku olin niin viisas. Uhmattiin säätäki samalla, meinaa vaiks taivas näytti koko ajan tältä..


..ainoot sadepisarat tuli sillon ku oltiin Ekotorin sisällä! Ja ku mulla olis vielä ollu sadeviittaki minkä olisin kuuron iskiessä voinu heittää noiden lipastojen päälle.

Olin muutenki varautunu oikee kunnon myräkkään, mulla oli hei sadeviitan lisäks mukana sateenvarjo (Tanelille), kumisaappaat ja sadetakki. Takkia en tarvinnu mut kumpparit pysy jalassa. Pysty kätevästi kävelleen suoraa lätäköistä eikä tarvinnu kiertää.

ilme on ainakin varsin loisto
Nahkatakki: Jim&Jill
Raitoppi: H&M
Farkut: Gina Tricot
Laukku: H&M
Kumpparit: Ellos

Nyt on lipasto paikallaan ja about 1/3 (1/4?) mun vaatteista siirretty sinne. Laitoin noihin laatikoihin hameet&mekot mitkä ei sopinu henkareihin, verkkarit ja pitkähihaiset paidat. Kenkälaatikoihin uppos melkein kaikki sukkahousut (3 kpl paksuja talvisukkahousuja ei mahtunu) ja vyöt. Ja bravuuripaikalle pääsivät tietenkin kaikkein kauneimmat kenkäni.


Tykkään!

Että sellanen seikkailu tänään. Huomenna voisinki sitte metsästää iltapalaks vaiks leijonan, seikkailumielellä ku tässä ollaan.